Mas el Güell

Mas el Güell

Mas el Güell és la millor manera de gaudir del turisme rural de qualitat. Enmig d’un entorn privilegiat, a la comarca natural del Collsacabra i al costat del riu Fornés, la Isabel i en Jordi et conviden a descobrir aquest indret boscós amb la naturalesa més fascinant.

Entorn

Mas el Güell està situat a quasi 900 metres d’altitud, al terme de La Vola (Sant Pere de Torelló), en un paratge aïllat dels més bells d’Osona i de la Catalunya pre-pirinenca, entre Vic i Olot -a la serralada del Collsacabra-  i els contraforts del Puigsacalm.

La Masia

La masia data del segle XV i actualment es troba totalment restaurada. Preparada per acollir fins a 10 hostes, manté intacte el seu caire rústic i ofereix als clients la possibilitat de gaudir d’una bona taula i una estada confortable.

La seva integració amb la natura és total i es troba just al costat de la Fageda de La Grevolosa, amb els exemplars del faig més alts de Catalunya, i ben a prop d’un dels miradors més espectaculars de la zona, com és el Santuari de Cabrera.

Activitats

Innumerables passejades a peu per tota la serralada del Cabrerés són algunes de les activitats que es poden fer a El Güell, incloent-hi la pujada a Puigsacalm (1.500 m), així com la visita a indrets propers com la Vall d’en Bas, Can Tonigròs (la Roca Foradada), el poble medieval de Rupit, Tavertet o el Pantà de Sau, o la mateixa ciutat de Vic.

Comarca:

Osona

Categoria:

Allotjaments

Situació:

Mas el Güell (Sant Andreu de la Vola)
08572 Sant Pere de Torelló

Telèfon:

973 447 109

Deixa un comentari

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT