Mas el Güell

Mas el Güell

Mas el Güell és la millor manera de gaudir del turisme rural de qualitat. Enmig d’un entorn privilegiat, a la comarca natural del Collsacabra i al costat del riu Fornés, la Isabel i en Jordi et conviden a descobrir aquest indret boscós amb la naturalesa més fascinant.

Entorn

Mas el Güell està situat a quasi 900 metres d’altitud, al terme de La Vola (Sant Pere de Torelló), en un paratge aïllat dels més bells d’Osona i de la Catalunya pre-pirinenca, entre Vic i Olot -a la serralada del Collsacabra-  i els contraforts del Puigsacalm.

La Masia

La masia data del segle XV i actualment es troba totalment restaurada. Preparada per acollir fins a 10 hostes, manté intacte el seu caire rústic i ofereix als clients la possibilitat de gaudir d’una bona taula i una estada confortable.

La seva integració amb la natura és total i es troba just al costat de la Fageda de La Grevolosa, amb els exemplars del faig més alts de Catalunya, i ben a prop d’un dels miradors més espectaculars de la zona, com és el Santuari de Cabrera.

Activitats

Innumerables passejades a peu per tota la serralada del Cabrerés són algunes de les activitats que es poden fer a El Güell, incloent-hi la pujada a Puigsacalm (1.500 m), així com la visita a indrets propers com la Vall d’en Bas, Can Tonigròs (la Roca Foradada), el poble medieval de Rupit, Tavertet o el Pantà de Sau, o la mateixa ciutat de Vic.

Comarca:

Osona

Categoria:

Allotjaments

Situació:

Mas el Güell (Sant Andreu de la Vola)
08572 Sant Pere de Torelló

Telèfon:

973 447 109

Leave a Comment