Vilamaroto, viu el moment

Vilamaroto, viu el moment

Al municipi de Meranges hi trobem la Casa Rural Vilamaroto, una casa compartida que data de l’any 1850 totalment reformada i conservant els elements arquitectònics més vitals que donen un aspecte acollidor i càlid, amb un punt luxós i modern.

Les parets de pedra, el mobiliari de fusta i la seva il·luminació natural et traslladen a un lloc de pau, tranquil·litat i harmonia envoltat de natura.

Si ets client habitual, no et pots perdre les ofertes VIP que et proposen!

Habitacions i serveis

Consta de 6 habitacions diferents per a 6 experiències úniques, totes amb vistes a la muntanya. Totalment equipades per una estança agradable, lavabos moderns i mobiliari còmode.

Altres serveis trobaràs a la teva disposició, al ser una casa compartida, es pot gaudir de les següents comoditats:

  • Cuina equipada amb rebost complet amb productes de proximitat, tant dolços com salats per realitzar un esmorzar de qualitat.
  • Biblioteca
  • Zona de lectura i relax
  • Barbacoa
  • Material esportiu i descomptes d’esquí
  • Mapa interactiu del municipi de Meranges i entorns

Entorn

La bellesa de la muntanya de Meranges, a la Baixa Cerdanya, és un espai ric on es poden admirar una gran quantitat de plantes, trobar moltes espècies de bolets, gaudir de moltes activitats esportives i retrobar-se a un mateix temps que un descobreix la natura, els animals, la tradició, la història i en definitiva, la vida.

Viu el moment i comparteix-lo amb qui més estimes a Vilamaroto

Comarca:

La Cerdanya

Categoria:

Allotjament

Situació:

Carrer de la Coma, 2
17539 Meranges, Girona

Telèfon:

683 521 113

Leave a Comment