Les Claus de les Esglésies de la Cerdanya

Rutes per Catalunya- Les Claus de les Esglésies de la Cerdanya

Les Claus de les Esglésies de la Cerdanya

Les Claus de les Esglésies de la Cerdanya et vol donar a conèixer els interiors més espectaculars de les esglésies de la nostra comarca.

Et proposem 2 itineraris, on visitaràs 4 esglésies en cada un d’ells, acompanyat d’una guia especialista en el patrimoni del Pirineu.

En el recorregut de la Solana podràs conèixer les esglésies de Santa Maria d’All (Isòvol), Santa Maria de Quadres (Isòvol), Santa Cecília de Bolvir i Sant Climent de Talltorta (Bolvir).

El segon recorregut de la Obaga, visitaràs les esglésies de Santa Maria de Talló (Bellver de Cerdanya), Sant Julià de Pedra (Bellver de Cerdanya), Sant Joan Baptista de Riu de Cerdanya i Sant Pere d’Alp.

Termes i condicions

  • Les visites comencen sempre a les 11h del matí.
  • El preu per la visita és de 12€ pels majors de 8 anys (menors d’aquesta edat gratuït), que es pagaran en efectiu, a la guia abans de començar la visita.
  • La visita es farà si hi ha un mínim de 5 persones majors de 8 anys. Si no s’arriba aquesta xifra, la visita es cancel·larà i s’informarà a les persones inscrites.
  • La visita es fa amb cotxes particulars.
  • El punt de trobada de la ruta de la Solana és a l’església de Santa Maria d’All (poble d’All). Clica aquí per veure el mapa.
  • El punt de trobada de la ruta de la Obaga és a l’església de Santa Maria de Talló (al costat de Bellver de Cerdanya). Clica aquí per veure el mapa.
  • La ruta de l’obaga no està recomanada per a les persones amb mobilitat reduïda, ja que l’accés a l’església de Pedra és complicat.

Pots visualitzar el calendari amb les visites de Les Claus de les Esglésies de la Cerdanya i pots inscriure’t des de la web següent: https://www.cerdanya.org/visitesesglesies/

Venue Details
Leave a Comment

Venue Details
Venue Map

PUBLICITAT

Anuncia't

UBICACIÓ

UBICACIÓ