Museu del Tren en miniatura

Museu del Tren en miniatura

El peculiar Museu del Tren Railhome BCN es troba a Igualada, un museu creat per la il·lusió per les miniatures ferroviàries de l’Antoni Rabell.

La seva col·lecció es converteix en un museu on gaudir d’una gran maqueta a tot detall, no solament de vies on hi circulen els petits trens a escala 1:87, sinó que a cada racó es reflexa aspectes de la vida quotidiana.

Que hi trobaràs?

Edificis, estructures, parcs d’atraccions, esglésies i superfícies que representen horts és per on passen tots aquests trens, representant així una ciutat d’estil centre-europea de la manera més encantadora.

La maqueta està pensada per a que molts trens hi circulin al mateix temps, creant així una harmonia ideal on trens de tota mena (des de màquines de vapor fins alta velocitat) hi circulen gràcies a un aconseguit programa informàtic.

A més a més, el Museu Railhome mostra altres peces ferroviàries independents de la maqueta, tant en miniatura com reals. Podràs veure en primera persona diferents accions reals de companyies ferroviàries i elements de tren reals com per exemple una gran col·lecció de gorres de caps d’estació.

Visites

La visita guiada us permetrà viatjar, en una hora, del tren real al miniatura i gaudir d’una experiència original i inoblidable. Oci i cultura ferroviària combinats en un espai únic de més de 500 m2.

En grup escolar, aprofita i realitza l’activitat que té com a objectiu demostrar la importància del ferrocarril com a mitjà de transport més sostenible i eficient.

Per més informació, consulta la seva pàgina web on hi trobaràs totes les novetats, vídeos il·lustratius del museu i preus.

Vine a gaudir d’aquesta experiència!

Comarca:

Anoia

Categoria:

Lleure i Oci

Situació:

C/ Alemanya, 43 · Nau 5 · Dreta 08700 IGUALADA (BCN)

Contacte:

676 959 431

Leave a Comment

Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes