Museu del Tren en miniatura

Museu del Tren en miniatura

El peculiar Museu del Tren Railhome BCN es troba a Igualada, un museu creat per la il·lusió per les miniatures ferroviàries de l’Antoni Rabell.

La seva col·lecció es converteix en un museu on gaudir d’una gran maqueta a tot detall, no solament de vies on hi circulen els petits trens a escala 1:87, sinó que a cada racó es reflexa aspectes de la vida quotidiana.

Que hi trobaràs?

Edificis, estructures, parcs d’atraccions, esglésies i superfícies que representen horts és per on passen tots aquests trens, representant així una ciutat d’estil centre-europea de la manera més encantadora.

La maqueta està pensada per a que molts trens hi circulin al mateix temps, creant així una harmonia ideal on trens de tota mena (des de màquines de vapor fins alta velocitat) hi circulen gràcies a un aconseguit programa informàtic.

A més a més, el Museu Railhome mostra altres peces ferroviàries independents de la maqueta, tant en miniatura com reals. Podràs veure en primera persona diferents accions reals de companyies ferroviàries i elements de tren reals com per exemple una gran col·lecció de gorres de caps d’estació.

Visites del Museu del Tren en miniatura

La visita guiada us permetrà viatjar, en una hora, del tren real al miniatura i gaudir d’una experiència original i inoblidable. Oci i cultura ferroviària combinats en un espai únic de més de 500 m2.

En grup escolar, aprofita i realitza l’activitat que té com a objectiu demostrar la importància del ferrocarril com a mitjà de transport més sostenible i eficient.

Per més informació, consulta la seva pàgina web on hi trobaràs totes les novetats, vídeos il·lustratius del museu i preus.

Vine a gaudir d’aquesta experiència!

Comarca:

Anoia

Categoria:

Lleure i Oci

Situació:

C/ Alemanya, 43 · Nau 5 · Dreta 08700 IGUALADA (BCN)

Contacte:

676 959 431

Leave a Comment