Museu Terra

Museu Terra

El Museu Terra de la Fundació Carulla és un centre cultural que situa, en el marc de l’educació cultural per la sostenibilitat, la preservació de la memòria i la identitat rural.

Des del coneixement que ens aporta el passat, el museu contribueix en imaginar entorns de futur més sostenibles, on la cultura i l’educació esdevinguin elements centrals de transformació social. 

El Museu Terra

Ubicat a l’Espluga de Francolí a la comarca de la Conca de Barberà, el museu compta amb un ventall ampli de propostes com:

  • exposicions temporals
  • activitats familiars o per a centres educatius
  • visites guiades en grups

Aquestes combinen l’anàlisi, l’experimentació i la reflexió sobre els reptes contemporanis de la societat amb una mirada posada al passat i al present del món rural.

Col·lecció

El museu conté un extens fons de peces en exposició permanent relacionades amb la societat, la cultura, l’agricultura, l’art i els oficis. Elements que s’afegeixen de forma holística a un patrimoni cultural, tecnològic, biològic, econòmic i paisatgístic en una xarxa complexa de valor incalculable.

La col·lecció de l’MVR es divideix en 12 seccions instal·lades museogràficament en els 5.500 m2 dels diferents edificis del museu, amb diverses escenografies, 30 audiovisuals i un cicloramacalidoscopi de grans dimensions.

Vine a descobrir-lo!

Més informació a www.museuvidarural.cat

Logo Museu Terra

Comarca:

Conca de Barberà

Categoria:

Lleure i Oci

Situació:

Ctra. de Montblanc, 35 43440 L’Espluga de Francolí

Contacte:

977 87 05 76

Leave a Comment