Mas d’Aravó

Mas d’Aravó

Agroturisme Masoveria

Mas d’Aravó és un agroturisme construït fa 120 anys, situat a la Cerdanya al municipi de Bolvir, on poder gaudir de la naturalesa i dels animals de granja. La seva història destaca per haver tingut el plaer d’allotjar escriptors com Narcís Oller o Joan Maragall, per la seva situació i entorn idíl·lic.

Consta de 3 apartaments amb teulada de fusta i bigues que recorden els elements originals, molts conservats fins ara com les finestres d’ull de bou i les parets de calç i pedra.

Els apartaments

Mas d’Aravó està format per dos apartaments dúplex i un apartament adaptat a la planta baixa, tots amb capacitat per a 5 persones.

Equipats amb tot tipus de comoditats, cuina completa i menjador. La part exterior la formen un jardí amb barbacoa i zona d’aparcament.

La característica d’aquest agroturisme és la seva granja, on els hostes poden conèixer de prop tot aquest món. Anima’t a buscar ous , alimentar a les vaques i veure com les munyen, és ideal per a famílies amb nens!

Entorn

La ubicació de Mas d’Avaró és perfecta per realitzar tot tipus d’activitats. És molt pròxim a les pistes d’esquí tant catalanes com franceses. La casa t’ofereix diferents rutes a peu, en bicicleta i cavall, a part d’aconsellar sobre les activitats culturals de la zona i la gastronomia més típica.

No t’ho pensis més i vine a gaudir de les teves vacances a Mas d’Aravó.

Comarca:

La Cerdanya

Categoria:

Allotjament

Situació:

Mas d’Aravó, s/n 17539
Talltorta – Bolvir – Girona

Telèfon:

Mòb. 679 78 81 30
Tel. 972 89 52 25

Leave a Comment