Mas d’Aravó

Mas d’Aravó

Agroturisme Masoveria

Mas d’Aravó és un agroturisme construït fa 120 anys, situat a la Cerdanya al municipi de Bolvir, on poder gaudir de la naturalesa i dels animals de granja. La seva història destaca per haver tingut el plaer d’allotjar escriptors com Narcís Oller o Joan Maragall, per la seva situació i entorn idíl·lic.

Consta de 3 apartaments amb teulada de fusta i bigues que recorden els elements originals, molts conservats fins ara com les finestres d’ull de bou i les parets de calç i pedra.

Els apartaments

Mas d’Aravó està format per dos apartaments dúplex i un apartament adaptat a la planta baixa, tots amb capacitat per a 5 persones.

Equipats amb tot tipus de comoditats, cuina completa i menjador. La part exterior la formen un jardí amb barbacoa i zona d’aparcament.

La característica d’aquest agroturisme és la seva granja, on els hostes poden conèixer de prop tot aquest món. Anima’t a buscar ous , alimentar a les vaques i veure com les munyen, és ideal per a famílies amb nens!

Entorn

La ubicació de Mas d’Avaró és perfecta per realitzar tot tipus d’activitats. És molt pròxim a les pistes d’esquí tant catalanes com franceses. La casa t’ofereix diferents rutes a peu, en bicicleta i cavall, a part d’aconsellar sobre les activitats culturals de la zona i la gastronomia més típica.

No t’ho pensis més i vine a gaudir de les teves vacances a Mas d’Aravó.

Comarca:

La Cerdanya

Categoria:

Allotjament

Situació:

Mas d’Aravó, s/n 17539
Talltorta – Bolvir – Girona

Telèfon:

Mòb. 679 78 81 30
Tel. 972 89 52 25

Deixa un comentari

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT