Hotel Boutique Les Clarisses

Hotel Boutique Les Clarisses

L’hotel Boutique Les Clarisses es troba al cor de la ciutat de Vic, a pocs metres de la Catedral de Sant Pere, el Museu Episcopal i el Temple Romà, és a dir, una zona envoltada de la riquesa cultural i històrica.

La seva cèntrica ubicació permet als seus clients accedir a tots els llocs de major interès turístic i oci de la ciutat.

Les Habitacions

Les 28 habitacions disposen d’unes vistes espectaculars al jardí considerat un dels jardins penjants de Babilònia, antigament considerats una de les Set Meravelles del Món. Estan equipades amb totes les comoditats perquè es pugui descansar en un ambient acollidor i tranquil.

Empreses i Celebracions

L’edifici amb una capacitat de fins a 90 persones, disposa de zones i espais per a qualsevol tipus d’esdeveniment,    posant a disposició del client atenció personalitzada i sales multifuncionals equipades amb la millor tecnologia del moment.

Restaurant Santa Clara

El servei de restaurant del Hotel ofereix una extensa selecció gastronòmica, proposa uns exquisits plats tradicionals, on la prioritat és el producte i la cuina d’avantguarda catalana pròpia de la ciutat.

A Les Clarisses concentrem tots els nostres esforços per oferir la màxima comoditat i perquè la teva estada sigui una experiència única.

Comarca:

Osona

Categoria:

Allotjament

Situació:

Plaça de Malla, 1
08500 Vic Barcelona

Telèfon:

936 606 000

Leave a Comment