Els Fogons de la Carme

Els Fogons de la Carme

A la recerca de restaurants que deixen amb la boca oberta, ens topem amb els Fogons de la Carme a Cervià de les Garrigues.

El caracteritza un ambient relaxat i tranquil gràcies a les parets de pedra que donen una calidesa particular al local. Podríem definir els Fogons de la Carme com una cuina detallada, on a cada plat es nota el particular xup-xup de la cassola. Tot al seu temps, amb delicadesa perquè arribi al seu punt òptim de cocció.

El personal amable i cortès, sempre està disponible a donar consell sobre la carta exquisida, extensa i apta per a tots els gustos.

Plats com el timbal de sèpia, els canelons de l’àvia o l’amanida de la costa enamoren els paladars de qualsevol comensal. Delícies càrniques com els xuletons, l’ànec o els excel·lents postres, son alguns dels plats originals i de fantasia que completen l’oferta, com l’original gelat d’oli d’oliva de les Cervià de les Garrigues.

 

En aquesta temporada d’hivern s’han unit a la Mostra Gastronòmica de les Garrigues amb un menú elaborat especialment per aquesta ocasió. Una manera de sentir unida la terra garriguenca i l’essència més pura dels Fogons de la Carme.

Per aquells que us agrada viure experiències gastronòmiques Els Fogons de la Carme és el vostre restaurant.

Comarca:

Les Garrigues

Categoria:

Restauració

Situació:

C/ Portalet, 10, Cervià de les Garrigues 25460 Lleida

Telèfon:

686 410 468

Deixa un comentari

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT