Els Fogons de la Carme

Els Fogons de la Carme

A la recerca de restaurants que deixen amb la boca oberta, ens topem amb els Fogons de la Carme a Cervià de les Garrigues.

El caracteritza un ambient relaxat i tranquil gràcies a les parets de pedra que donen una calidesa particular al local. Podríem definir-ho com una cuina detallada, on a cada plat es nota el particular xup-xup de la cassola. Tot al seu temps, amb delicadesa perquè arribi al seu punt òptim de cocció.

El personal amable i cortès, sempre està disponible a donar consell sobre la carta exquisida, extensa i apta per a tots els gustos.

Plats com el timbal de sèpia, els canelons de l’àvia o l’amanida de la costa enamoren els paladars de qualsevol comensal. Delícies càrniques com els xuletons, l’ànec o els excel·lents postres, son alguns dels plats originals i de fantasia que completen l’oferta, com l’original gelat d’oli d’oliva de les Cervià de les Garrigues.

 

En aquesta temporada d’hivern s’han unit a la Mostra Gastronòmica de les Garrigues amb un menú elaborat especialment per aquesta ocasió. Una manera de sentir unida la terra garriguenca i l’essència més pura dels Fogons de la Carme.

Per aquells que us agrada viure experiències gastronòmiques aquest, és el vostre restaurant.

Comarca:

Les Garrigues

Categoria:

Restauració

Situació:

C/ Portalet, 10, Cervià de les Garrigues 25460 Lleida

Telèfon:

686 410 468

Leave a Comment