El Prat Verd

El Prat Verd

On els teus somnis es fan realitat

El Prat Verd era una antiga plantació d’avets de nadal ara reconvertida en un espai artístic de més de 12.000 metres quadrats on hi han intervingut més de 40 artistes diferents.

Situat al municipi de Malla, al centre de la Plana de Vic, aquest espai natural envoltat d’escultures de gran format, disposa d’unes instal·lacions totalment integrades amb l’entorn, convertint-lo en un lloc idoni per la celebració de congressos, exposicions, casaments i tota mena de celebracions.

Un local climatitzat, una zona chill out, un amfiteatre i un laberint són alguns  dels exemples peculiars de l’entorn.

Amfiteatre i exterior

L’Amfiteatre és un dels espais més emblemàtics, amb aforament per a 200 persones es converteix en un lloc idoni per la celebració de cerimònies civils i tot tipus de representacions escèniques.

L’exterior és una zona enjardinada amb un bosc artístic d’obres d’artistes internacionals, un lloc ple d’encant i màgia.

Interior

Disposa d’unes instal·lacions molt adients per la celebració d’actes i esdeveniments amb l’oportunitat per al client, de poder escollir la cuina selecta i de qualitat del local o de portar el seu propi servei de restaurant o càtering.

Allotjament Prat el Xic a Malla

Només a 150 metres de El Prat Verd hi trobem una masia del segle XV adossada en una torre de defensa àrab, restaurada seguint un l’estil de disseny artístic. Anomenat el Prat el Xic, té capacitat per a 10 persones ideal per passar-hi el cap de setmana coincidint amb esdeveniments organitzats a El Prat el Verd.

Comarca:

Osona

Categoria:

Lleure i Oci
Restauració
Allotjaments

Situació:

El Prat Nou s/n
08519 Malla, Barcelona

Contacte:

629 727 866

Leave a Comment