Celler Sumarroca, terra de somiadors

Celler Sumarroca

Som un celler ecològic i sostenible. Benvinguts a la nostra terra.

Una terra diferent on està permès imaginar, crear i sentir; perquè és el motor del seu fer vitivinícola i de totes les experiències per als seus visitants.

El Celler somia en un món millor, per això tots els seus vins són ecològics i sostenibles. Els mateixos pilars que els hi ha portat a construir un ecosistema propi a les seves vinyes amb diversitat animal i vegetal autòctona.

Volen en compartir la seva viticultura, els seus vins i la seva il·lusió, i per això van dissenyar experiències autèntiques per a tots els visitants.

La seva col·lecció està formada per caves frescos, elegants i mediterranis. Vins blancs  i rosats basats majoritàriament en la varietat autòctona Xarel·lo i negres d’alta expressió, elegants i amb presència de la fruita per sobre de la bóta. 

Situació

El celler està situat a la finca Molí Coloma, en ple cor del Penedès, entre Barcelona i Tarragona, al costat de la riba del riu Anoia.

Les vinyes estan repartides en tres finques: Molí Coloma, Heretat Sabartés i la finca Sumarroca. En total són 464,8 ha, que els hi permeten auto abastir-se al 100%  del raïm que necessita el seu celler per a l’elaboració de vins i caves.

Experiències

El celler Sumarroca t’ofereix un seguit de propostes variades i personalitzades. Celebra els millors moments en contacte amb la natura i la gastronomia.

  • Visites i degustacions
  • Gastrowine
  • Celler accessible 
  • Tours
  • Esdeveniments puntals i per empreses

 Vine al celler amb més història, cultura i amor per la vinya.

Comarca:

Alt Penedès

Categoria:

Lleure i Oci

Situació:

Ctra. Sant Sadurní, Gelida, km 15
Barri el Rebato 08739 Subirats (Barcelona)

Contacte:

938 911 092

Deixa un comentari

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT