Celler Sumarroca, terra de somiadors

Celler Sumarroca

Som un celler ecològic i sostenible. Benvinguts a la nostra terra.

Una terra diferent on està permès imaginar, crear i sentir; perquè és el motor del seu fer vitivinícola i de totes les experiències per als seus visitants.

El Celler somia en un món millor, per això tots els seus vins són ecològics i sostenibles. Els mateixos pilars que els hi ha portat a construir un ecosistema propi a les seves vinyes amb diversitat animal i vegetal autòctona.

Volen en compartir la seva viticultura, els seus vins i la seva il·lusió, i per això van dissenyar experiències autèntiques per a tots els visitants.

La seva col·lecció està formada per caves frescos, elegants i mediterranis. Vins blancs  i rosats basats majoritàriament en la varietat autòctona Xarel·lo i negres d’alta expressió, elegants i amb presència de la fruita per sobre de la bóta. 

Situació

El celler està situat a la finca Molí Coloma, en ple cor del Penedès, entre Barcelona i Tarragona, al costat de la riba del riu Anoia.

Les vinyes estan repartides en tres finques: Molí Coloma, Heretat Sabartés i la finca Sumarroca. En total són 464,8 ha, que els hi permeten auto abastir-se al 100%  del raïm que necessita el seu celler per a l’elaboració de vins i caves.

Experiències

El celler Sumarroca t’ofereix un seguit de propostes variades i personalitzades. Celebra els millors moments en contacte amb la natura i la gastronomia.

  • Visites i degustacions
  • Gastrowine
  • Celler accessible 
  • Tours
  • Esdeveniments puntals i per empreses

 Vine al celler amb més història, cultura i amor per la vinya.

Comarca:

Alt Penedès

Categoria:

Lleure i Oci

Situació:

Ctra. Sant Sadurní, Gelida, km 15
Barri el Rebato 08739 Subirats (Barcelona)

Contacte:

938 911 092

Leave a Comment