Celler l’Olivera

Celler l’Olivera, vins i olis

L’Olivera és una empresa situada a Vallbona de les Monges i amb una identitat mediterrània pròpia, que crea a partir de les seves vinyes i oliveres, vins i olis d’alta qualitat.

El celler i l’elaboració dels seus vins es realitza en un antic paller del poble, el qual ha estat adaptat i ampliat per a poder elaborar i treballar amb el màxim rigor i professionalitat. Mitjançant processos suaus i respectuosos, es fan servir productes naturals i se segueix el procés de ben a prop per oferir un resultat excel·lent.

Les vinyes formen part de la subzona Valls del Riucorb dins la DO Costers del Segre i amb tots els seus processos, l’Olivera proposa diverses famílies de vins entre blancs, negres, escumosos i dolços i posa a l’abast dels seus consumidors una gran varietat d’opcions a escollir.

A més, gràcies a una elaboració amb olives cultivades ecològicament i en explotacions familiars, la l’Olivera ofereix també els seus olis d’oliva verge extra, uns productes de màxima dedicació els quals sorgeixen d’uns processos tradicionals propis i de qualitat.

Un dels trets que més identifiquen l’empresa, és el seu projecte social, el qual vetlla per la integració laboral de persones amb discapacitat psíquica, especialment aquelles que viuen en situacions socials més desfavorides.

 

Per aquesta raó, l’abril de 2003 va sorgir la Fundació l’Olivera, la qual garanteix l’acció de l’entitat en el desenvolupament d’iniciatives socials per a la integració de les persones amb discapacitat o risc d’exclusió social en el món rural.

Per tal de viure i compartir la seva essència, la cooperativa organitza visites guiades per conèixer la seva història, les seves instal·lacios i els seus processos d’elaboració. Aquestes visites acaben amb un degustació de productes pero de fer de l’activitat una experiència encara més gratificant.

Comarca:

L’Urgell

Categoria:

Lleure i oci

Situació:

Camí de Serradells s/n
25268 Vallbona de les Monges, Lleida

Telèfon:

973 330 092

Leave a Comment