Celler Adernats

Celler Adernats de Nulles

El Celler Adernats està situat al municipi de Nulles, a 12 km de Tarragona a la comarca de l’Alt Camp, on hi regna un clima càlid, temperat i típicament mediterrani. L’edifici és obra de Cèsar Martinell, deixeble de Gaudí i considerat un dels màxims exponents del moviment modernista. L’arquitectura llueix una bellesa excepcional, motiu pel qual ha estat declarat Bé Cultural d’Interés Nacional; però, el que realment reuneix són unes qualitats extraordinàries i necessàries per a l’elaboració del vi de qualitat.

Els vins 

Les arrels s’alimenten d’una terra d’argila i calç molt rica però que rep poques pluges, ocasionant unes produccions de raïm més baixes però molt concentrades, fet que aportarà la intensitat distintiva dels vins.

La marinada és la que atorga una bona acidesa i que aconseguirà vins amb una sensació molt refrescant. Però tot això es pot aconseguir per les vinyes de més de 80 anys que concedeixen l’honor de poder extreure la millor qualitat del vi.

Des de l’inici del celler treballen principalment les varietats blanques autòctones de la zona, el Macabeu, el Xarel·lo i el Moscatell, que donen, sempre, uns resultats excel·lents. Però també, des de fa un trienni, treballen altres varietats amb gran encert, com són la Parellada i el Chardonnay en blanc i l’Ull de Llebre i el Merlot en negres.

Activitats

Experiències enoturístiques i gastronòmiques a la Catedral del Vi de Nulles, cada una t’aproparà al món vinícola des d’una perspectiva diferent però amb un objectiu comú, gaudir i conèixer una de les millors riqueses culturals del país.

Diferents propostes per nodrir-se de tots els privilegis que juntament amb altres empreses de la població comparteixen i fan un equip ideal perquè visquis una experiència de 10.

Descobreix tot el que tenen preparat per a tu! 

Comarca:

Alt Camp

Categoria:

Lleure i oci

Situació:

C/ Estació s/n
43887 Nulles, Tarragona

Telèfon:

977 602 622

Leave a Comment