Casa Coll

Casa Coll és una casa que es lloga per habitacions categoritzada amb 3 espigues, situada a Barruera al bell mig de la Vall de Boí, declarada Monument d’Interès Nacional l’any 2001.

És ideal per passar uns dies en companyia dels que més estimes, ofereix l’oportunitat de relaxar-te i gaudir de l’entorn de muntanya posant-te a disposició totes les comoditats possibles.

La Casa de Vall de boí

Us ve de gust passar uns dies en família? Casa coll ofereix l’Alcova, l’habitació més gran amb capacitat per a 4 persones. També disposa d’habitacions dobles amb lavabo privat, totes les habitacions conserven elements de l’època com capçals, armaris o arcades. També hi ha l’opció de fer-se l’esmorzar en una sala condicionada amb electrodomèstics.

Les velles golfes estan transformades en zona de tonificació amb jacuzzi, de decoració acollidora amb parquet i bigues de fusta. El jardí és un lloc ideal on els nens poden jugar o preparar un dinar familiar els dies de sol.

Entorn de Barruera

Casa Coll està situada a Barruera, això fa que estigui pràcticament al centre neuràlgic de la Vall de Boí i a prop de tots els serveis i punts de partida de múltiples activitats relacionades amb la natura: senderisme, BTT, escalada, descens de barrancs, hípica, etc.

Gaudeix del turisme en família, de la gastronomia i de l’entorn natural a Barruera!

Comarca:

Alta Ribagorça

Categoria:

Allotjaments

Situació:

Carrer Major, 28
25527 Barruera, Lleida

Telèfon:

637 738 996

Leave a Comment