Descobreix els miradors de la Vall de Boí

Racons per Catalunya, Vall de Boí

Descobreix els miradors de la Vall de Boí

 Al més pur estil pirinenc, ens trobem envoltats de natura, de tranquil·litat i de temps de muntanya. Enmig d’un conjunt de construccions romàniques, quedem bocabadats amb el ric patrimoni cultural de la zona i, observant el nostre entorn, no podem veure res més que un lloc excepcional.

El so de la gesta gebrada sota els nostres peus al caminar, la neu que vesteix les teulades de pissarra de les cases o la càlida llum que il·lumina les esglésies típiques del Pirineu, ens fan adonar que ens trobem en un indret únic, en un indret on els Pirineus toquen el cel. Descobrim la Vall de Boí!

És coneguda pels seus parcs naturals, per les seves esglésies i inclús per les seves pistes d’esquí i activitats a la natura. La Vall de Boí és un conjunt de valls i serres situades a l’Alta Ribargorça. Un lloc ideal d’escapades, de rutes de muntanya, de balnearis o de cultura, la Vall de Boí obre les seves portes a tots aquells que vulguin conèixer el seu patrimoni i respirar l’aire més pur des de l’altura de les seves muntanyes.

Seguidament, informem dels Miradors que la Vall de Boí ens ofereix, els quals podem gaudir fent una bona caminada amb la família per la natura. Tots els detalls a continuació, no us ho perdeu!

Senderisme familiar

Mirador de la Santeta

A només 15 minuts del poble de Taüll, resseguint un arrecerat camí que té el seu punt de sortida a l’església de Santa Maria. Un camí suau que ens porta fins un espectacular mirador de tota la vall, amb el poble de Boí, Erill la Vall i Barruera al fons i tancant la vall i enlairat, el poble de Cardet.

Mirador de les Cuirilles

Des de Taüll a uns 30 minuts del poble, trobem aquest camí que ens durà a gaudir de les vistes del poble de Taüll i de la immensitat de les muntanyes que l’envolten com protegint-lo.

Mirador del Camí del Pago

Caminat pel camí històric que comunica els nuclis de població de Boí i Durro, avui una de les principals rutes de senderistes i runners ens porta a gaudir d’unes meravelloses vistes.

Mirador del Tussal del Comú

Sortint de la plaça de Baix a Erill la Vall, i davant la imponent església de Sant Eulàlia veurem el camí que ens portarà fins a aquest mirador.
Situat en una cruïlla de valls i ens permet gaudir per una banda de l’estació d’esquí, dels pobles de Boí, Taüll i el Pla de l’Ermita. Per altra banda, del Parc Nacional d’Aigüestortes i el balneari de Caldes de Boí.

Mirador de l’ermita Sant Quirc de Durro

Un dels millors miradors de la vall pel que fa la perspectiva, des d’on podrem veure gairebé tots els pobles des d’una punta a l’altra de la vall, per la seva entrada al peu de Cóll o Saraís fins a l’embassament de Cavallers. Si seguim el camí, arribarem a un altre mirador, el de l’Escaleta.

Visualitza el Fulletó de La Vall de Boí més familiar, amb més informació sobre tot el que vols saber per una escapada familiar.

Per més informació, visita www.vallboi.cat

*Fotografies del Patronat de la Vall de Boí

Venue Details
Photos
Leave a Comment

Venue Details
Venue Map

PUBLICITAT

Anuncia't