Carnaval de Sitges 2024

EL CARNAVAL DE SITGES 2024

Arriba el famós i esperadíssim Carnaval de Sitges que se celebrarà del 8 al 14 de febrer entre les mesures de seguretat previstes

Benvinguts a un Carnaval amb història que barreja la diversió i el respecte a parts iguals.

Com cada any, el petit i bonic poble de Sitges es torna boig pel Carnaval com una de les celebracions més grans d’Europa. Durant aquests set dies aquest famós esdeveniment compta amb:

  • 50 carrosses
  • Més de 3000 participants
  • 300 000 persones com assistents
  • Festes durant tot el dia.

La ciutat es transforma en una festa ininterrompuda les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana on tots, joves i adults, es disfressen i surten al carrer a cantar, ballar i festejar tota la nit. Els bars i clubs nocturns organitzen una infinitat de festes durant tota la setmana, des de la nit fins a altes hores de la matinada.

Hi ha molts esdeveniments, com la molt popular i coneguda Bed Race. Així mateix,  hi ha espectacles de drac, concursos, concerts, focs artificials, esdeveniments culturals, balls tradicionals i molt més.

A més de les desfilades, s’organitzen moltes altres activitats, com l’elecció i presentació de la reina del Carnestoltes, el mercat de disfresses de segona mà, els balls amb orquestra, els tallers infantils, els menjars populars, els concursos de decoració de balcons i façanes, les exposicions de carrosses o la divertida carrera de llits disfressats.

Consulta el programa aquí
Per a més informació, visita  www.sitges.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details