Torrons i Mel Alemany

Torrons i Mel Alemany

A la localitat d’Os de Balaguer a la comarca de la Noguera, sota l’esguard del Montsec i el seu cel excepcional, Torrons i Mel Alemany ha bastit un univers del dolç

Des de fa cinc generacions, la família Alemany elabora torró artesanal i selecciona la mel dels millors apicultors. Els seus productes han estat reconeguts amb el Great Taste Awards en diferents ocasions, un guardó considerat l’Oscar del món de l’alimentació delicatessen

La història de Torrons i Mel Alemany s’inicia a finals del segle XIX, quan la Sra. Mundeta feia un caramel amb la mel i la fruita seca de la zona. Atès que el Montsec és un terreny aspre i difícil per al conreu, aquesta activitat els resultava una bona alternativa.

El tret diferencial del torró Alemany és degut a una recepta del segle XIX que atorga a la pasta un blanc característic.

Una cocció lenta, fruita seca de proximitat i una mel de romaní molt seleccionada són part d’un secret que dóna un gust particular al torró.

 

Alemany s’ha especialitzat en mels monoflorals, que es recullen als apicultors d’arreu del país. La innovació a Alemany l’aporta el concepte de mel amb valor afegit, en la seva línia de mel gurmet.

Entra a la seva web i descobreix tots els seus productes, receptes i notícies d’actualitat!

Comarca:

La Noguera

Categoria:

Gastronomia

Situació:

C. Barcelona 4, 25610 · Os de Balaguer · Montsec · Lleida

Contacte:

973 438 072

Leave a Comment