Torrons i Mel Alemany

Molí del Set

Les Garrigues es descriuen per tenir un clima força àrid i continental, i l’Albi, l’emplaçament del Molí del Set, és un indret ple de bellesa i història, que compta amb el terreny i clima idoni per convertir les olives en or líquid de primeríssima qualitat.

Per aconseguir un bon oli és necessari tenir en compte molts aspectes i el clima n’és un d’ells, el Molí del Set es troba en una zona seca, amb una gran amplitud tèrmica amb hiverns molt freds i estius molt calorosos i secs però on hi refresca la marinada al final del dia, on les pluges són escasses.

El tipus de terreny és calcari, amb marges, pendents i terres argiloses que fan que les oliveres creixin ufanoses. A més a més, les plantes autòctones (timó, romaní, boscos, etc.) també aporten uns matisos especials a l’oliva. Comptar amb aquestes característiques fan que l’oli sigui dens i tingui molta personalitat.

Les seves oliveres, moltes d’elles centenàries, han format part d’aquest paisatge i han estat testimonis silenciosos durant dècades, tirant arrels i obsequiant-nos amb els seus fruits.

Gaudir dels olis del Molí del Set és tot un plaer i deixar-los provar als vostres comensals us farà quedar com autèntics amfitrions. Cuinar i amanir un plat amb aquest or líquid és una exquisidesa que potencia els sabors a cada mossegada.

Vols saber que fa especial aquest oli?

L’oli de les oliveres del Molí del Set són totalment arbequines, aquesta classe d’oliva és petita, arrodonia i de maduració primerenca que produeix un oli fi i delicat, gens astringent i molt aromàtic.

Son ells mateixos els que treballen el camp, la cura de l’arbre, la recollida i recepció al molí de les olives i fent tot el procediment d’elaboració. Per aquest motiu poden assegurar al consumidor un producte totalment treballat amb totes garanties possibles de ser un producte natural.

Si visiteu el molí o la seva pàgina web trobareu quatre formats de botelles i tipus d’oli i els podreu comprar.

Comarca:

Les Garrigues

Categoria:

Gastronomia

Situació:

C/ Cabassons, s/n 25450 Albi – Lleida

Deixa un comentari

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT