Restaurant la Cabana

Restaurant La Cabana

El Restaurant la Cabana ha sigut, des de l’any 2003, un projecte professional que convertí un vell hostal de la ciutat de Berga en un nou espai culinari gràcies a la passió i la dedicació dels germans Badia. Gràcies al compromís de voler restar fidels als orígens i l’anhel de millora constant, han anat reformant paulatinament el restaurant durant els últims catorze anys, modernitzant-se però sempre representant els valors de la seva filosofia i treball constant. L’any 2010 rehabiliten el Cafè Terrassa, un espai a la part superior del restaurant que combina un disseny modern i minimalista amb una vista panoràmica espectacular que s’allarga fins a Montserrat. Un indret on poder gaudir de l’oferta gastronòmica d’en Jordi Badia en un format diferent al restaurant, amb miler d’opcions per a tots els gustos, des d’esmorzars de forquilla i dinars de tapes fins a una simple copeta de vi. L’ambient acollidor de la terrassa convida a seure-s’hi i deixar-se emportar.

La Sala Restaurant és l’ànima de La Cabana, situada al cor de l’edifici, integra diferents atmosferes per poder oferir als clients una experiència única on gaudir d’un deliciós àpat amb atenció exclusiva. La filosofia de la cuina de La Cabana és ben clara, reinventen la cuina tradicional amb productes del propi territori, disminuint així l’impacte ambiental del transport de mercaderies i respectant els cicles naturals dels aliments, beneficiant així la salut dels seus consumidors.

Per a les celebracions més especials, La Cabana disposa de Les Feixes, una antiga terrassa de conreu convertit en un meravellós jardí que crea un espai acollidor i equilibrat on poder gaudir dels teus moments més únics, a la vegada que redescobreixes la cuina d’estacionalitat de la mà d’en Jordi.

Pots gaudir d’aquesta experiència gastronòmica amb tota la família, grans i petits, ja que el servei personalitzat de La Cabana es farà càrrec d’oferir tot el necessari per a que tothom gaudeixi d’un moment especial.

Comarca:

El Berguedà

Categoria:

Restauració

Situació:

C-1411z km 79.5 08600 Berga (Barcelona)

Contacte:

 938 210 470

Leave a Comment