Tibidabo, un parc màgic centenari

El Tibidabo, un parc màgic centenari

El Tibidabo, un indret ple de màgia dibuixa un dels skylines més coneguts de Barcelona i representa el parc temàtic centenari i de referència de Catalunya. Amb més de 30 atraccions per a totes les edats, els seus visitants hi tenen la diversió assegurada sense deixar mai de banda l’encant i la història convertint-se en un dels parcs més antics del món.

El Parc

El parc del Tibidabo acull unes singulars atraccions, des de les més tradicionals i emblemàtiques fins a les que inclouen les tecnologies més avançades i d’última generació. Així com espectacles i animació itinerant que converteix la ruta d’atracció en atracció en un espectacle més del Parc.

L’ ànima pròpia de l’indret es pot comprovar en cada racó, en cada espai on els més petits i les seves famílies poden viure una experiència d’oci única i, alhora, gaudir d’unes impressionants vistes de la ciutat comtal.

Un lloc especial

L’ Àrea Panoràmica del Tibidabo és un espai de lliure accés al qual tothom pot accedir-hi lliurement i forma un autèntic balcó a tot el seu voltant i a la ciutat, a 500 metres sobre el nivell del mar, i amb atraccions tan emblemàtiques com la roda panoràmica, la Talaia o l’Avió.

Descobreix els milers d’esdeveniments i activitats que es fan al parc durant l’any, com per exemple la Mostra de Titelles, visites guiades a la Torre Collserola i les jornades solidàries.

Vine a gaudir del Tibidabo!

Comarca:

Barcelonès

Categoria:

Lleure i oci

Situació:

Plaça del Tibidabo, 3-4, 08035 Barcelona

Telèfon:

93 211 79 42

Leave a Comment