Taller Museu Josep Busquets

Taller Museu Josep Busquets

El Taller Josep Busquets, a la masia Reduan, és un indret emblematic a la ciutat de Valls a l’Alt Camp. Aquest espai és crea per comprendre l’obra de l’artista i escultor, anomenat l’escultor de Valls. El taller es converteix en un refugi actiu on es projecta i produeix la seva obra.

Obres de l’escultor

Va ser l’encarregat de l’obra més important de la post-guerra: la reconstrucció del retaule de l’ altar major de l’ Església de Sant Joan. Des d’aleshores, la ciutat s’enriqueix de la seva obra.

Està repartida entre col·leccions privades a part del taller, també al  Museu de Valls, el i altres obres públiques que enriqueixen el teixit urbà de Valls.

El Museu

És un recorregut on veure els 50 anys de l’obra de l’escultor i observar el taller on hi treballava. Talles de fusta, guix, terracota, bronze i pedra i una mostra de dibuixos omplen l’espai expositiu. Des de l’escultura religiosa fins al nu, el tema predilecte de la seva obra.

A més, és el lloc on va realitzar algunes de les obres més rellevants: a l’era, a l’ombra dels pins i al petit taller que es troba darrere de la masia.

Visites

Per poder visitar el museu, cal demanar visita concertada, tant per a grups o individuals, per telèfon o correu.

Comarca:

Alt Camp

Categoria:

Lleure i oci

Situació:

Av. de les Comarques, 11 43800 Valls

Telèfon:

676 235 891 / 977 603 549

Deixa un comentari

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT