Viu el turisme esportiu!

Rutes per Catalunya Castelldefels

Viu el turisme esportiu a Castelldefels!

Integrada dins la marca turística Costa Barcelona, la ciutat de Castelldefels és Destinació Turística Esportiva (DTE) especialitzada en rem i piragüisme i ha estat certificada amb el Pol d’Excel·lència Turística.

Castelldefels és una ciutat oberta al mar amb 300 dies de sol a l’any i clima mediterrani, cada any és l’opció de milers de persones que volen passar-hi unes vacances inoblidables.

A més a més, és la destinació perfecta per tots aquells amants de l’esport, ja que és Destinació de Turisme Esportiu (DTE) especialitzada en rem i piragüisme i ciutat certificada amb el Pol d’Excel·lència turística per Turisme de Catalunya en rem i piragüisme en aigües tranquil·les.

El primer segell és atorgat per l’Agència Catalana de Turisme a aquells municipis de Catalunya que disposen d’infraestructures i serveis d’alta qualitat per a la pràctica de l’esport i el segon s’atorga als municipis que garanteixen la pràctica esportiva al més alt nivell.

Vine a descobrir-ho

Situada a la Costa de Barcelona, ofereix als turistes unes condicions òptimes per a la pràctica esportiva.

Climatologia ideal durant tot l’any, garanties de serveis especialitzats per al turista esportiu, equipaments esportius adequats a les necessitats específiques de cada esport, especial atenció en els serveis sanitaris i de medicina esportiva, variada oferta comercial esportiva i una atractiva oferta turística.

A tot això cal sumar-hi el fet que es troba davant del mar mediterrani i que per tant, l’oci i els serveis estan a la disposició del visitant les 24 hores del dia.

Instal·lacions

Integrada dins la marca turística Costa Barcelona, disposa d’àmplies instal·lacions de qualitat per practicar diferents esports com ara rem, piragüisme, caiac, esquí de cable, vela lleugera, bàsquet, handbol, voleibol, futbol i futbol sala, tennis, pàdel, natació, bàdminton, running, triatló, senderisme, ciclisme i BTT entre molts d’altres.

Un exemple del lligam de la ciutat amb l’esport és l’oficina de gestió del kitesurf, des d’on es gestiona i supervisa la pràctica del surf d’estel. Aquesta instal·lació va veure néixer el primer tram regulat d’aquesta modalitat de surf a la província de Barcelona.

Entre els diversos equipaments i instal·lacions esportives amb les quals compta (una desena), destaca el reconegut Canal Olímpic de Catalunya, que és sens dubte un dels principals motius pels quals la ciutat ha adquirit al llarg dels anys els reconeixements esportius esmentats anteriorment.

Aquesta infraestructura, de 43 ha de superfície, acull activitats lúdic-esportives destinades tant als abonats de la instal·lació com al públic en general i, molt especialment, a escoles i centres d’ensenyament i a l’esport federat, tant pel que fa als entrenaments com a les competicions.

Turisme actiu

A banda dels equipaments, Castelldefels també compta amb una àmplia varietat de zones esportives d’ús lliure, que apropen l’esport no només als professionals sinó als amateurs, cosa que fan que la ciutat sigui accessible per tot tipus de visitant amant del turisme actiu.

De fet, el segell DTE té per objectiu promocionar i comercialitzar l’oferta turística catalana relacionada amb els esports entre un segment de la demanda molt concret però alhora molt gran; esportistes d’alta competició, turistes que centren les vacances en l’esport, turistes que practiquen l’activitat esportiva durant el temps d’esbarjo, o bé el públic visitant amant dels grans esdeveniments esportius.

Així doncs, a peu de platja, a més de prendre el sol i estirar-se a la sorra, Castelldefels t’ofereix un gran ventall de propostes per aprofitar activament el teu temps lliure.

Tot unit a un gran assortiment d’establiments d’hostaleria i gastronomia de qualitat.  Cal esmentar també que l’esport castelldefelenc està molt vinculat a la natura, no només per la gran extensió de platja, sinó també per la ubicació del municipi, que es troba entre dos sistemes naturals ben diferents: el Delta del Llobregat i el Parc del Garraf, a més de tenir el massís calcari del Garraf, situat al nord de Castelldefels.

Esport fora la ciutat

En aquest indret és possible realitzar diverses rutes pel parc a peu o amb bicicleta. Infinites són les opcions per a aquells que desitgin desconnectar de la ciutat i realitzar rutes per les muntanyes per l’immens Parc Natural del Garraf, on experts i aficionats trobaran el pla que més s’adeqüi a les seves necessitats.

Al cor del parc es troba la Plana Novella, un palau modernista construït el 1890 i actualment convertit en temple budista i residència de monjos. A més, us animem a que visiteu el Centre d’Activitats Ambientals, Cal Ganxo, on es duen a terme actuacions d’educació i sensibilització ambiental, i on està ubicat l’observatori Astronòmic, essent una experiència molt gratificant.

Passa el dia a Castelldefels! No te’n penediràs!

Descobreix això i més a castelldefelsturismo.com

 

Venue Details
Photos
Rutes per Catalunya Castelldefels
Leave a Comment

Venue Details
Venue Map

PUBLICITAT

Anuncia't

UBICACIÓ

UBICACIÓ