Visita Coves Meravalles i Llagut Benifallet

Rutes per Catalunya, Les Coves de Meravalles

Visita Coves Meravalles i Llagut Benifallet

Benifallet ofereix al visitant un ampli ventall de possibilitats que pot iniciar-se a les Coves Meravelles, 40 minuts inesborrables passejant enmig d’una riquesa de formacions per endinsar-se a les entranyes de la terra. Després de la visita, s’acabaria navegant pel riu Ebre amb el Llagut Benifallet durant una hora, apreciant el seu bosc de ribera, la seva fauna i la seva màgia.

Les coves tenen un recorregut de 510 metres i destaca per la seva quantitat i qualitat de concrecions, especialment les excèntriques. El lent degoteig de les aigües d’infiltració carregades de carbonats en dissolució, va donant lloc a fascinants formacions, a voltes estrambòtiques, on la imaginació del visitant descobreix éssers fantàstics. La part visitable està formada per tres sales, cadascuna amb unes característiques concretes que manté especial les coves meravelles.

Per altra banda, el Llagut de Benifallet intenta ser una rèplica dels antics llaguts que tants anys van trafegar per l’Ebre, actualment amb una capacitat per 47 passatgers. Fa un recorregut regular per les aigües que creuen les comarques del Baix Ebre, Terra alta i Ribera d’Ebre.

Durant el recorregut, es podrà descobrir tota la història de la Roca foradada, la serra i el convent de Cardó, i molt més!

Contacte per reserves

  • Número: 977267800
  • Correu: covesmeravelles@gmail.com

Per més informació, visita www.benifallet.altanet.org

Organitza:

Venue Details
Photos
Leave a Comment

Venue Details
Venue Map

PUBLICITAT

Anuncia't

UBICACIÓ

UBICACIÓ