Vine a Sant Cugat del Vallès

Vine a Sant Cugat del Vallès

Una ciutat plena de cultura, natura, comerç, oci i gastronomia.

Sant Cugat, un destí ideal per fer una escapada d’un dia o de cap de setmana, a pocs minuts de Barcelona i molt ben comunicada amb tren o cotxe.

És una ciutat jove, moderna, dinàmica i un escenari en el qual sempre passen coses. Envoltada del Parc Natural de Collserola, el gran tresor natural, un paradís per als caminants, els ciclistes, els corredors i els amants dels cavalls. Un parc immens que t’ofereix una infinitat de possibilitats per gaudir de la natura. També podràs gaudir d’altres 13 parcs per passejar, jugar amb els nens i fer esport en plena natura. Podem començar a descobrir-la pel seu centre històric, on hi ha l’imponent Monestir de Sant Cugat, un complex religiós del segle IX que alberga un dels claustres romànics més excepcionals d’Europa.

Passejar entre els seus 144 capitells únics d’alta qualitat escultòrica o aprendre com era la vida dels monjos benedictins al museu del Monestir resulta una experiència única. A escassos metres trobarem el Celler Modernista, projectat el 1921 per Cèsar Martinell; o la Casa Museu Cal Gerrer, un museu únic dedicat a Marilyn Monroe. També el Museu del Còmic un recorregut per la història dels còmics i els seus protagonistes, per les diferents etapes i evolució del seu llenguatge. El Centre Grau-Garriga d’Art Tèxtil Contemporani es tracta del primer centre d’art tèxtil contemporani de l’estat espanyol, aporten un gran ventall de cultura a la ciutat.

Una altra visita imprescindible és Mercantic, una petita vila vintage de brocanters, antiquaris, artesans i artistes on cada dia passen coses diferents. És un referent a Europa per als amants del col·leccionisme i la decoració. Passejar per l’eix comercial de Sant Cugat també és un atractiu en si mateix, hi trobarem establiments emblemàtics amb preciosos aparadors, galeries d’art i restaurants de cuina internacional, però també de gastronomia local. Cultura, natura, comerç, gastronomia i oci és el que trobaràs a Sant Cugat… hi ha per a tots els gustos. T’animes a descobrir la teva?

Per a més informació, visita www.santcugat.cat

Venue Details
Photos
Leave a Comment

Venue Details
Venue Map
UBICACIÓ