Susqueda, deixa’t atrapar per la seva natura particular

Rutes per Catalunya Susqueda

Susqueda

Deixa’t atrapar per la seva natura particular

Municipi de Susqueda

Susqueda pertany a la comarca de la Selva (Girona) i és un municipi singular perquè no té poble, ja que va quedar sota les aigües quan es va construir el pantà.

Actualment en destaquen tres veïnats diferents; El Farel Coll i Sant Martí Sacalm, que es caracteritzen per la seva natura i paisatges singulars. El terme municipal té una extensió de 51 km2 i una densitat de població de 2,3 habitants per km2.

Susqueda Camina

El Susqueda Camina és una caminada que va sorgir en el primer Pla de Joventut de Susqueda, ara fa 12 anys. Aquesta caminada té com a característica que cada any es fa un recorregut diferent per Susqueda.

Té lloc el tercer diumenge de maig i aquest any celebra la dotzena edició. Es tracta d’una caminada popular d’uns 16 kilòmetres.

Aquesta caminada és apta per a tota la família, i recorre alguns dels indrets més desconeguts de Susqueda, passant per antics camins, masies perdudes, indrets amb vistes espectaculars i la natura més salvatge.

La Susqueda Camina es fa íntegrament amb l’ajuda de voluntaris del municipi juntament amb la col·laboració de l’Ajuntament, l’associació esportiva de caça de Susqueda i els establiments turístics del municipi.

Des de Susqueda animen a recorre el seu municipi! Us esperen a tots i a totes el 17 de maig a Sant Martí per divertir-vos tots plegats.

  • La inscripció es pot fer tant per internet com el mateix moment de la sortida.

Castell de Fornils

L’Ajuntament de Susqueda ha iniciat el projecte de consolidació i recuperació del Castell de Fornils.

Aquest ha significat un punt important per al municipi, ja que es tracta d’una edificació medieval als peus de la cinglera del Far, a cavall de les Guilleries i la Serralada Transversal.

La seva ubicació és ben estratègica, ja que es troba al costat esquerre del torrent de l’Om, la qual cosa li permet controlar el territori comprés entre la cinglera del Far, el Pla de Sant Martí Sacalm, Susqueda i els cingles de Rupit.

La seva història es remunta al segle XI, època a la qual pertany la torre mestra i durant els següents dos segles es van anar construint les altres dependències que encara es poden veure actualment.

Vine a fer la visita a Susqueda i deixa’t atrapar per la seva natura!

Per més informació visita susqueda.cat

Ajuntament de Susqueda

Venue Details
Photos
Leave a Comment

Venue Details
Venue Map

PUBLICITAT

Anuncia't

UBICACIÓ

UBICACIÓ