Sant Hilari Sacalm t’obra les portes

SANT HILARI SACALM ES PREPARA PER REBRE’T AQUEST ESTIU

Sant Hilari Sacalm es prepara per aquest estiu i oferir-te un ventall d’activitats que et permetrà descobrir la natura, la cultura i les tradicions que envolten la capital de les Guilleries.

Una de les grans novetats d’aquest estiu és el “Sopar i contemplació del cel estrellat de les Guilleries” que es farà l’1 de juliol a les 9 del vespre. Podràs sopar a l’aire lliure tot degustant els millors productes locals i també contemplar la immensitat del cel estrellat a través de pantalles i telescopis. Amb l’explicació d’un expert, podràs conèixer més a fons el món de l’astrologia i convertir-ho en una experiència única al bell mig de les Guilleries.

Les Guilleries, un indret on la natura, els boscos i l’aigua ens regalen amb generositat innumerables sensacions i experiències per gaudir del privilegiat entorn que ens envolta

A més, el 23 de juliol s’estrena l’Isard Fest, un festival que aposta pel talent emergent català i que aprecia el ric paisatge natural de les Guilleries i de Sant Hilari, l’epicentre d’aquest festival. Hi haurà artistes locals i músics d’arreu del territori català com The Tyets, Ginestà, Clara Peya, Ferran Palau… Més de quinze artistes ompliran més de deu hores de música. Per altra banda, els dijous a les 10 del vespre tornen les Nits a la fresca amb concerts en directe i servei de barra als Jardins de Can Rovira.

També hi haurà activitats guiades com la Ruta Racons de Sant Hilari per a conèixer alguns dels edificis més emblemàtics del municipi, o la Ruta llegendes per a descobrir les històries, mig reals i mig fantasioses, que amaga el poble. A més, també tindràs l’ocasió d’ampliar els coneixements de la vila tot visitant l’antic Balneari de la Font Picant, un dels centres d’estiueig més famosos d’Espanya del segle XX. Al Museu de les Guilleries podràs descobrir la flora i fauna característiques de les Guilleries i, al Centre Artesà de la Torneria, totes les demostracions en viu que et faran apreciar aquest antic ofici arrelat a les terres hilarienques.

Rutes guiades culturals i naturals, noves experiències sensorials i nits màgiques envoltades de la millor música

Sortint del nucli urbà, podràs gaudir de l’entorn a través de les rutes guiades pels boscos de les Guilleries amb les excursions més refrescants. Als itineraris dels Carboners i de la Font de la Formiga, l’aigua hi és molt present a través de salts i gorgues, podràs connectar amb la natura més pura durant un bany de bosc o altres activitats que ofereixen des de l’Associació Sèlvans i Ànima de Natura.

Si vols passar un fantàstic cap de setmana, escapada o tota una setmana a la capital de les Guilleries i on no et falti de res, aprofita els nous paquets turístics que t’ofereix l’Oficina de Turisme de Sant Hilari.

Per a més informació, visita www.santhilari.cat
Venue Details
Photos
Leave a Comment

Venue Details
Venue Map

PUBLICITAT

Anuncia't

UBICACIÓ

UBICACIÓ