Puigcerdà, oci per a tothom

Racons per Catalunya, Puigcerdà

Puigcerdà, oci per a tothom

Cultura, tradicions, comerç, esports i gastronomia perquè tothom hi tingui cabuda

Puigcerdà és una vila de muntanya reconeguda per tenir uns paisatges molt propis de la terra pirinenca, que permet gaudir d’esports d’aventura i endinsar-se en la història més representativa d’aquesta zona.

Aquest municipi és la capital històrica de la Cerdanya, quan la visites segurament no et puguis quedar en un sol racó de tot Puigcerdà.

Compta amb un llac preciós on poder-se perdre, que a cada estació de l’any es fa especial, ja que brinda una imatge totalment diferent del seu paisatge.

Com tots sabem Puigcerdà té un clima ben pirinenc, on els hiverns són molt freds amb temperatures de 2ºC i els -3ºC de mitjana, i els estius són suaus amb unes temperatures d’entre 14ºC i els 18ºC.

La natura és meravellosa, regalant paisatges i espais de pel·lícula com l’Estany de Puigcerdà, la Font del Cucurú, la Rigolisa o el riu Segre, entre altres.

L’oci forma part de Puigcerdà, sobretot el familiar amb nens, ja que engloba la cultura i la tradició, els esports, la gran oferta en restauració i els més de 250 establiments de comerç, on fer “shopping” és tot un plaer. A més pots allotjar-te en establiments diversos, ja sigui en un hotel, pensió, alberg, càmping, turisme rural, apartaments turístics com habitatges d’ús turístic.

A Puigcerdà se celebren, mercats setmanals i trimestrals, juntament amb fires artesanals, actuacions teatrals i de dansa, tot ben acompanyat de música al carrer i concerts. Tradicions com les Trobades de Gegants i els espais destinats a l’art. I és que Puigcerdà gaudeix d’una extensa oferta cultural.

“Poder fer un mos com Déu mana” a Puigcerdà és possible, ja que hi ha una extensa oferta de bars i restaurants per a tots els gustos i paladars més exigents. Amb cuina tradicional, de proximitat i sobretot “Cuina Pirinenca de Cerdanya” que promociona el territori i el producte local de la comarca. Atreveix-te a gaudir de la cuina de la Cerdanya.

Els esports s’emporten la medalla d’or, ja que és una de les millors zones on poder practicar tot tipus d’activitat i, on, gràcies a la seva situació privilegiada al bell mig de la vall, es poden practicar activitats a l’aire lliure així com també, hi ha la possibilitat de practicar esports d’hivern.

Puigcerdà sempre és un destí perfecte per passar una bona estona i divertir-se per tots els seus racons.

Ajuntament de Puigcerdà

Venue Details
Photos
Leave a Comment

Venue Details
Venue Map

PUBLICITAT

Anuncia't

UBICACIÓ

UBICACIÓ