Puigcerdà i el turisme accessible

PUIGCERDÀ I EL TURISME ACCESSIBLE

Puigcerdà és una població per a tothom, una vila plena d’història, fires, de mercats, gastronomia i una vitalitat cultural que li dona un atractiu molt  especial. La llarga història del municipi és present als carrers i a les places del centre històric, que acullen edificis de tots els estils arquitectònics.

Les rutes culturals de Puigcerdà, el centre històric, el Museu Cerdà i el Balcó de Cerdanya són accessibles per a visitants en cadira de rodes o mobilitat reduïda. El nostre estany fa que sigui uns dels espais més atractius del municipi on poder-se endinsar dins la natura sense cap tipus de barrera arquitectònica.

Tots aquests recorreguts ofereixen diverses possibilitats i recursos com passarel·les preparades, ascensors panoràmics, pendents màxims limitats i places de pàrquing adaptades per facilitar-hi l’accés entre d’altres, amb l’objectiu que tots els visitants s’hi puguin moure amb total llibertat.

A continuació, us presentem una selecció dels llocs on poder gaudir d’una experiència accessible. Totes aquestes instal·lacions queden ben integrades amb el medi per tal que el visitant gaudeixi dels variats paisatges i la diversitat de flora i fauna de la zona. Són rutes sense necessitat de guia, afavorint l’autonomia de les persones que volen gaudir del nostre municipi.

  • Ruta Petjades Culturals

És una ruta senyalitzada, amb petjades de color groc pel centre i el casc antic de la vila i, amb penjades de color taronja, a les afores del municipi, la ruta compta amb 13 punts d’interès.

  • El Balcó de Cerdanya i ascensor panoràmic

Un mirador que, tal com el seu nom indica, ofereix una vista panoràmica de bona part de la comarca de La Cerdanya, es troba a la Plaça de l’Ajuntament de Puigcerdà, un dels punts més alts del municipi.

  • Estany de Puigcerdà

Es tracta d’un llac artificial que es troba al nord-est del municipi, va adquirir un caràcter lúdic i d’oci durant els estius degut a a gran afluència d’estiuejants que arribaven al municipi procedents de Barcelona.

  • Estany del Torniquet i Camí de Sant Jaume

També conegut com el Llac petit de Puigcerdà envoltat pel Camí dels enamorats, un itinerari planer que forma part de la xarxa de Senders de Cerdanya.

Per a més informació, visita www.puigcerdaturisme.cat

Venue Details
Photos
Leave a Comment

Venue Details
Venue Map

PUBLICITAT

Anuncia't

UBICACIÓ

UBICACIÓ