Mercat de la Boqueria, colors i sabors

Racons per Catalunya, Mercat de la Boqueria

Mercat de la Boqueria, colors i sabors

El mercat més famós de Barcelona i una de les seves principals atraccions turístiques.

 El mercat de San José, més conegut com “La Boqueria”, és un cèntric mercat municipal que es troba a les Rambles de Barcelona.

Es tracta d’un lloc ideal per comprar productes frescos, però actualment, s’ha convertit també en una atracció turística que no et pots perdre.

Aquest mercat actual reemplaça l’antic convent de San José, que va ser fundat l’any 1586. Amb el pas del temps, La Rambla s’ha convertit en un dels llocs de gran interès públic i una de les principals destinacions de visita a Barcelona.

La Boqueria s’han convertit en un espai per assaborir-lo amb el cinc sentits: passejar entre compradors i curiosos, gaudir dels colors i els aromes que ens regala, suposa un vertader plaer.

Es poden trobar tot tipus de productes de proximitat així com també menjar d’importació, especialitat catalanes i d’altres cuines del món, tradicionals i contemporànies.

Ple de colors i amb més de 2500 metres quadrats, el mercat de La Boqueria ofereix personalitat, gastronomia típica i un ambient de caliu en les més de 300 parades de tots els productes.

Ous, carn, embotits, dolços, sucs, fruita… en aquest mercat és complicat no trobar-hi allò que busques.

A més, també es realitzen activitats culturals i gastronòmiques, cursos, tallers i degustacions.

Us animen a visitar el Mercat de Boqueria, un lloc de visita obligada tant per a locals com per a turistes i experimentar i viure en primera persona l’apassionant barreja de colors i sabors!

Venue Details
Photos
Leave a Comment

Venue Details
Venue Map

PUBLICITAT

Anuncia't

UBICACIÓ

UBICACIÓ