Mediona, una joia per descobrir

Racons per Catalunya Mediona

Mediona, una joia per descobrir

En un entorn privilegiat de muntanyes, boscos i vinyes espectaculars d’una natura particular, en fan de Mediona una joia per descobrir

Amb una situació climàtica especial que la fa molt apreciada per als productes vitivinícoles, es converteix en una zona ideal per a cultivar vins i caves, i amb això descobrir cellers de vins com el petit de Can Vic o el Mas Rodó i veure tot el procés de l’elaboració.

Compten amb la presència d’un centre d’interpretació de vins i caves, La Freixeneda i la Masia de Santa Margarida de Vins Torres. Cal destacar que Mediona forma part de la D.O Penedès, un distintiu molt ben valorat en el món de l’enoturisme.

Un municipi que amaga molts secrets entre els seus carrers i camins que et porten a viure una estada especial i molt íntima.

Mediona està a una hora de Barcelona, a 20 minuts de la platja i a dues hores de les pistes d’esquí, fent que aquest poble estigui molt ben situat.

Aquest municipi té una extensió de més de 47km2 i uns 2.400 habitants distribuïts en onze nuclis i nombroses masies, oferint una gran varietat d’activitats esportives repartides per a tot el territori. Rutes de BTT, caminades, escalades i en concret, tot el que un bon turista actiu pot desitjar.

Mediona permet gaudir de diverses rutes amb salts d’aigua, fonts, arbres monumentals i llargs recorreguts que travessen el municipi permeten veure espais magnífics com la Cova el Bolet o el Fondall de Vandellòs, paratges protegits que mostren una bellesa única de la comarca.

Ja ho diuen, visitar Mediona es transportar-se al bell mig del País Basc ja que l’entorn natural d’aquesta població recorda el paisatge del nord. Una proposta per gaudir dels beneficis que ens aporta l’esport en plena natura és fer el Camí del Riu, una ruta per fer tant a peu com en bicicleta tot recorren el costat del riu i realitzar diversos itineraris. Hi ha l’opció de poder llogar bicicletes.

L’entorn cultural forma un recorregut arquitectònic propi de Mediona que et permetrà endinsar-te en la història d’aquesta població. Una de les peces principals amb un gran valor cultural és el castell, que et farà viatjar en el temps i descobrir la vida medieval i l’evolució de les cultures. Així com també, l’Església de Sant Joan de Cunilles, l’Església de Sant Pere Sacarrea, l’ermita de Mas Xiprés, Sant Elies i Santa Margarida.

Visitar Mediona és introduir-se en el món atractiu de la moda i de l’alta costura. No deixis d’entrar a la fàbrica de moda femenina Naulover, ja que permet que vegis en primera persona com uns senzills fils es converteixen en roba etiquetada que desfila en passarel·les internacionals.

Tota una vivència que fa de Mediona un poble autèntic i únic. Mediona un poble que convida a quedar-se. Gaudeix d’aquest petit paradís de l’Alt Penedès, et robarà el cor des del primer moment que el trepitgis.

Visita mediona.cat/turisme

Venue Details
Photos
Leave a Comment

Venue Details
Venue Map

PUBLICITAT

Anuncia't

UBICACIÓ

UBICACIÓ