Llançà, descobreix què fer a la Mar d’Amunt

Rutes per Catalunya Costa Brava Llançà.

Llançà

Descobreix què fer a la Mar d’Amunt

Des d’una petita vila mediterrània envoltada de terra i mar, Llançà llueix la seva excel·lent diversitat de platges, cales, activitats i turisme actiu.

Situat a cavall de dos espais naturals únics, el Parc Natural del Cap de Creus i el Paratge d’Interès Nacional de l’Albera, lidea la zona de la Mar d’Amun amb un patrimoni natural i paisatgístic  ben singular.

La tranquil·litat i la desconnexió que ofereix Llançà permet viure el territori a flor de pell, respirant l’ambient més pur de la natura, així com complementar l’experiència amb activitats a l’aire lliure per poder gaudir del mar i la muntanya.

Des del municipi, es treballa amb l’objectiu de posar en valor el patrimoni, així com tots els recursos per a poder gaudir del mar i els esports nàutics. I és que Llançà, situat al nord de la Costa Brava, vol aprofitar de manera responsable tot aquest potencial que la natura li aporta, fent de l’indret un autèntic paradís  per locals i visitants.

“Senders, rutes aquàtiques, patrimoni, tradició, aventura, parcs naturals… Llançà t’ofereix tots els ingredients per gaudir d’una experiència única”

Llançà està pensat per compartir-lo tant en família, en parella com amb amics, oferint una combinació de propostes per a totes les edats però sota el mateix objectiu, mostrar l’excepcionalitat i l’encant d’una vila marítima de la Costa Brava.

Des de rutes de senderisme o gastronòmiques fins a aquàtiques i culturals; les experiències que Llançà vol compartir amb tu et donaran la possibilitat de sortir de la rutina i connectar amb tu mateix per carregar-te d’energia i bones sensacions.

La qualitat de l’aigua del mar de Llançà està garantida amb les màximes condicions, tant el seu estat com en la seva prevenció. Així ho certifica l’Agència Catalana de l’Aigua de la Generalitat de Catalunya, la qual realitza la gestió de la qualitat de les aigües de bany d’acord amb els criteris de la Directiva Europea 2006/7/CE.

És per això que, a banda de brindar unes vistes úniques d’aigües cristal·lines, les platges del Cau de Llop, la de Grifeu, la del Port i la de la Farella, són ideals per banyar-s’hi i aprofitar els beneficis d’aquestes aigües.

Per a que l’estada sigui ben completa, el municipi posa al teu abast una àmplia infraestructura de serveis, amb allotjaments, comerços, restaurants i una infinitat d’activitats; tot envoltat d’un paratge únic, el qual es troba immers en una perfecta combinació paisatgística de 7 km d’extensió de litoral.

A més d’aquests voltants naturals més immediats i de la gran riquesa d’espais naturals i ecològics, Llançà poseeix altres elements significatius de la cultura catalana, els qual van des del megalític a restes significatives de l’arquitectura preromànica. Un dels indrets de referència és l’important Museu de l’ Aquarel·la – Fundació Martínez Lozano.

Ja sigui una escapada de cap de setmana o unes bones vacances, Llançà t’oferirà un grapat d’experiències, visites guiades i propostes turístiques que et farà descobrir, fins l’últim racó, la Mar d’Amunt.

Venue Details
Photos
Leave a Comment

Venue Details
Venue Map

PUBLICITAT

Anuncia't

UBICACIÓ

UBICACIÓ