L’Hivern a les Valls d’Àneu

Rutes per Catalunya, Valls d'Àneu

L’Hivern a les Valls D’Àneu

Ens endinsem en un dels indrets naturals més excepcional de Catalunya,on poder conèixer la muntanya més característica dels Pirineus catalans.
Un lloc on passejar, observar i sentir tot allò que aporten els espais naturals i que evoquen tranquil·litat, les Valls d’Àneu.

Les Valls d’Àneu obren camins a tots aquells que vulguin realitzar activitats de muntanya de qualitat, on boscos, fauna, flora i rierols et faran companyia durant tot el recorregut.

Les Valls d’Àneu compten amb la millor ubicació geogràfica de Catalunya on el seu territori trepitja l’estació d’esquí d’Espot. Aquest espai compta amb un magnífic cel, on les seves fabuloses condicions li permeten la pràctica de l’astronomia, essent un dels millors llocs per contemplar les seves excel·lències.

Així doncs, aprofita aquests mesos d’hivern per gaudir del fantàstic cel Starlight a Espot, un dels cels nocturns de muntanya més espectaculars dels Pirineus en matèria d’astronomia.

Les Valls d’Àneu i el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici llueixen orgullosos, des de l’octubre del 2018, la certificació com a Destinació Turística i Reserva Starlight (UNESCO), que té l’objectiu de preservar la qualitat del cel fosc del Parc Nacional, així com fomentar-ne els diferents valors associats, siguin culturals, científics, paisatgístics o naturals, i les activitats turístiques basades en aquest recurs natural.

Activitats

Així doncs, les Valls d’Àneu poden garantir la qualitat de la natura i del cel, on els racons més indescriptibles poden ser observats des de diferents punts estratègics del seu territori. Hi ha la possibilitat de realitzar una activitat apta per a tothom, essent tota una experiència única.

Una excursió on una màquina trepitjaneu et portarà a veure el millor paisatge d’Espot. Allí podràs observar, a partir d’un telescopi catadiòptric de la mà dels amics d’Obaga, tot el cel. La jornada acabarà amb un sopar de menú de muntanya km.0.

Esquí

Els petits detalls marquen la diferència i les Valls d’Àneu ho saben molt bé, ja que una altra part del seu territori obre les portes a les pistes d’esquí de Baqueira Beret, considerades les millors pistes espanyoles.

Aquest guardó se li atorga pels excepcionals serveis que ofereixen els remuntadors, el desnivell i la longitud de les seves pistes. L’estació destaca pel bon condicionament de les seves pistes, donant l’oportunitat a tot tipus d’esquiadors a millorar el seu nivell.

A banda de les pistes d’esquí de Baqueira, la nova zona esquiable de la Peülla on s’hi troba la Pleta del Duc (blava), La Peülla (vermella) i el Cap de Port (verda), és un eix estratègic que uneix totes les pistes i que a 2.300m dona a la vall encara més motius per ser visitada.

Les Valls d’Àneu té les miris pel costat que te les miris t’adonaràs què el que t’envolta és de despertar sentits. Qui visita o viu per aquesta zona ho fa de manera intensa i sempre mirant a la llunyania, per poder contemplar conscientment el que la natura i la meteorologia els hi regala cada dia.

Aquest hivern et mereixes uns dies de desconnexió per les Valls d’Àneu, un indret que et regala instants magnífics per guardar de record.

 

Venue Details
Photos
Leave a Comment

Venue Details
Venue Map

PUBLICITAT

Anuncia't

UBICACIÓ

UBICACIÓ