L’Ametlla de Mar, un poble de mar

Racons per Catalunya - Atmella de Mar

L’Ametlla de Mar, un poble de mar

“L’Ametlla de Mar és el lloc on poder connectar amb la natura, menjar la gastronomia marinera més deliciosa i sentir-se un calero/a més”

Estimat/da lector/a, et proposo un joc: que recorris l’Ametlla de Mar amb la teva càmera fotogràfica i recorris per tots els seus racons però un detall, quan arribis al lloc, atura’t, respira i contempla.

El joc es tracta de sentir, de veritat, l’essència de l’Ametlla de Mar.

Un poble realment pescador, que quan t’apropes al port hi trobes barquetes, barques i vaixells preparats per endinsar-se al mar.

Segurament, t’aturaràs i voldràs capturar una instantània d’aquest indret, ja que deixa una panoràmica preciosa.

Són 100 x 100 mediterranis, per aquest motiu en les desenes de restaurants i establiments podràs degustar la gastronomia marinera que els caracteritza i on cada any organitzen alguna jornada gastronòmica per deixar-la  tastar a tot aquell que s’hi apropi.

Et convidem a que després d’un bon àpat, passegis pels seus carrers i connectis amb el bon tarannà de la seva gent. T’hi sentiràs molt a gust, ja que sempre esperen als visitants per ensenyar-los-hi tots els racons més bells del municipi.

A més, tenen habilitades rutes on poder practicar senderisme, com per exemple el GR-92, a més de 15 km de costa verge on trobaràs boniques cales i platges d’aigua cristal·lina envoltades de pinars i zones naturals.

Viure a prop del mar et permet poder conèixer la fauna marina d’una manera pròxima, a més l’Ametlla de Mar et dona l’oportunitat de banyar-te entre tonyines, tota una experiència que de ben segur explicaràs als teus amics i amigues.

I és que la practica d’esports nàutics són un dels atractius més explotats en aquest municipi, ja que gaudeixen d’un entorn natural únic que només si ho vius en primera persona podràs entendre.

L’Ametlla de Mar et prepara durant l’any diferents festes, de les més tradicionals a les més innovadores, perquè quan els visitis et sentis un calero i calera més.

Descobreix això i més a www.ametllamar.cat

 

Venue Details
Photos
Leave a Comment

Venue Details
Venue Map

PUBLICITAT

Anuncia't

UBICACIÓ

UBICACIÓ