Laberint de blat de moro a Castellserà

Rutes per Catalunya TURISME A CATALUNYA TURISME CATALUNYA REVISTA LLEIDA BARCELONA GIRONA TARRAGONA COMARCA COMARQUES REVISTA TURISME RURAL CASES RURALS EXPERIENCIES VACANCES EN FAMILIA ESCAPADES CAPS DE SETMANA GASTRONOMIA FIRES FESTES CATALUNYA AGENDA ESDEVENIMENTS AGENDA TURÍSTICA CULTURA NATURA ESPORT RUTES CATALUNYA RACONS CATALUNYA PORTAL TURISME PROXIMITAT QUE FER CATALUNYA ACTIVITATS CATALUNYA

Descobreix el Laberint de blat de moro a Castellserà

El primer laberint de blat de moro de Catalunya està ubicat a Castellserà, a la comarca de l’Urgell, dins de la finca agrària Masia Esperança.

Amb una extensió aproximada de 3 hectàrees i amb més de 2 km de passadissos, compta amb un mirador de fusta per poder visualitzar els camins del laberint. Vols descobrir-lo amb nosaltres?

Si sou uns apassionats dels reptes, no us podeu perdre aquesta activitat, ideal tant per fer amb família com amb amics, on es posarà a prova la vostra capacitat d’orientació! Hi ha camins amb sortida i altres on haver de girar cua per trobar el correcte i trobar la sortida.

Podreu realitzar el laberint durant el dia i, per als més atrevits, a la nit, amb una hora aproximadament per sortir. A més a més, dins del laberint, hi trobareu diferents jocs i enigmes amagats per resoldre. Cada any es canvia el recorregut del laberint, perquè tothom pugui gaudir sempre d’una experiència nova.

Aquest laberint només es pot visitar durant l’època en què el blat de moro té l’alçada d’una persona, és a dir, des de finals de juny a principis de setembre. I és així per impedir que es pugui veure més enllà del que es té davant, fins que arriba l’època de collir-lo.

El Laberint de Castellserà està recomanat per a tots els públics, però es desaconsella a claustrofòbics i persones que es puguin sentir angoixades i amb por fàcilment.

S’aconsella anar amb roba i calçat còmode i no oblidar-se de la llanterna si el feu a la nit. També és important portar el mòbil, ja que es pot donar el cas que es necessiti ajuda.

I si voleu una experiència més completa, es pot incloure un sopar a l’aire lliure abans d’endinsar-vos al laberint. També existeix l’opció de fer una estada a Cal Tonet, una casa rural amb piscina que té una capacitat fins a 7 persones.

Laberint blat de moro castellserà rutes catalunya turisme catalunya urgell

Fotografia extreta de la pàgina web de l’Ajuntament de Castellserà

Us animeu a endinsar-vos al laberint de blat de moro?

Per a més informació i reserves, visiteu la pàgina web de www.castellsera.cat

 

Venue Details
Leave a Comment

Venue Details
Venue Map

PUBLICITAT

Anuncia't