Hostalric, Castell i vila medieval

Rutes per Catalunya Rutes Hostalric

Hostalric, Castell i vila medieval

Visitar Hostalric us permetrà fer un viatge en el temps, de l’època medieval a la moderna!

La vila d’Hostalric conserva un dels llegats monumentals més notables de l’època medieval catalana i està protegida per la imponent fortalesa militar d’època moderna. Com escrivia Lluís Duran, “la bonica silueta de muralles i torres amb la Fortalesa al davant, com un bell Palau de Pedra que evoca les glòries d’uns temps ja passats que no tornaran”.

Hostalric ofereix una experiència única amb dues rutes per a gaudir dels seus racons medievals.

Recinte Medieval

Descobreix el recinte medieval d’Hostalric amb la clau de la vila, visita en la qual vosaltres sou els principals protagonistes d’un recorregut al vostre ritmeobrint i tancant els espais visitables: passejar pel camí de ronda de l’espectacular muralla, pujar fins al punt més alt de la torre dels Frares i contemplar les vistes des de la torre d’Ararà.

Convertiu-vos en els amos o mestresses de la vila d’Hostalric passant per l’Oficina de Turisme on us farem entrega de les claus.

Castell d’Hostalric

La visita al Castell d’Hostalric, us portarà a fer un salt en el temps. Es té constància que el 1145 ja hi existia una fortificació, però el castell que ha arribat fins als nostres dies va ser construït al segle XVIII en el transcurs de la Guerra Gran. El castell d’Hostalric us ofereix dues alternatives per visitar-lo:

Si opteu per la visita guiada, els guies de la vila us mostraran els racons més emblemàtics i només accessibles amb guia, com el cavaller, espai de l’antic castell dels Cabrera. També us faran partícips dels seus coneixements alhora que podreu escoltar les anècdotes més sorprenents. 

En cas de fer la visita lliure, podreu gaudir al vostre ritme de les magnífiques vistes mentre visiteu els espais més importants de la fortalesa (cos de guàrdia, baluards, polvorí, galeria a prova de bomba…) juntament amb el material de suport a la visita.

En tots els casos, els audiovisuals i la maqueta interactiva, us ajudaran a interpretar aquest castell que, des del turó, domina la vila d’Hostalric.

Consulta horaris i preus i reserva la teva entrada!

Hostalric, atura’t, visita’ns i gaudeix!

Venue Details
Photos
Leave a Comment

Venue Details
Venue Map
UBICACIÓ

UBICACIÓ