Experiències turístiques al Monestir de Sant Cugat

Experiències turístiques al Monestir de Sant Cugat

El Monestir de Sant Cugat és un monestir benedictí situat a la localitat de Sant Cugat de Vallès. Va ser construït entre els segles IX i XIV, és famós pel seu claustre i va ser el monestir més important de la batalla per Barcelona. Va ser declarat patrimoni cultural nacional en 1931. Gaudeix de les activitats que t’ofereix aquest lloc tan especial.

El monestir més poderós del Comtat de Barcelona

Visita guiada molt completa que et permetrà conèixer la importància històrica i la simbologia del Monestir en la història de la Catalunya medieval, el més important d’Europa en escultura romànica.  Aquesta visita et permetrà passejar pràcticament sol per l’interior del Monesteir i de la l’Església

  • Dates: tots els dissabtes a les 10h.
  • Punt de trobada: a les 10 h a l’Oficina de Turisme, plaça d’Octavià, 1
  • Preu: 8€/persona

Monestir de Sanr¡t Cugat. Trisme catalunya

Claustre del Monestir. Coneix les hisòries que amaguen els capitells

El Claustre Monestir de Sant Cugat és l’indret on les pedres parlen. La visita que proposem es única, no té guions previs, només algunes regles de joc que, barrejades amb l’atzar i la improvisació del guia a través de l’eix iconogràfic dels capitells del Claustre. És una visita que no es tornarà a repetir, serà exclusiva pel grup, perquè són els mateixos visitants els que marquen els temes que explicarà el guia.

  • Dates: tots el diumenges
  • Punt de trobada: 12 h des del Claustre del Monestir de Sant Cugat
  • Preu: 8€/persona

Claustre Monestir Sant Cugat. turisme Catalunya

Audioguia: Conjunt Monàstic i Claustre Romànic

Gaudeix del Monestir al complet i al teu ritme amb aquesta audioguia de dos recorreguts: Sent la veu del Monestir és un recorregut pel conjunt monumental, on descobriràs la història i l’arquitectura del conjunt monàstic més poderós del comtat de Barcelona.

Accediràs a l’Església i gaudiràs dels seus tresors i dels estils artístics romànic, gòtic i barroc i per altra banda El llibre de pedra medieval descobriràs els magnífics relats dels capitells romànics del Claustre en el que podreu interpretar el significat de 31 capitells seleccionats. Coneixereu històries plenes de simbolisme, costums dels monjos benedictins i alguns dels passatges més importants de la Bíblia, tant de l’Antic Testament com de la vida de Jesús.

No oblideu portar el telèfon mòbil carregat amb els auriculars, per descarregar l’audioguia a través d’un codi QR quan arribis al Monestir. Per tal d’aconseguir la teva audioguia hauràs de presentar el tiquet de la compra online realitzada. Audioguia recomanada a partir dels 14 anys

  • Preu: 6€/persona

Monestir de Sant Cugat

Per a més informació visiteu visitsantcugat.cat

Venue Details
Leave a Comment

Venue Details
Venue Map
UBICACIÓ