Descobreix Santa Susanna

Un indret on regna la tranquil·litat

No cal anar al desert per trobar l’oasi

Santa Susanna és un poble per conèixer, gaudir-ne i cuidar-lo. Els camps de conreu que l’envolten, els 2 km de platja d’aigües transparents i la muntanya del Montnegre sempre atenta a l’horitzó, converteixen aquest petit poble de 3.000 habitants en un oasi de pau i tranquil·litat, a mig camí entre Barcelona i Girona, i a tocar de la Costa Brava.

Santa Susanna és el destí ideal per aquells que busquen que a les vacances hi predomini la tranquil·litat.

Per aquells que esperen gresca, soroll i crits, Santa Susanna no és el busquen; no ho trobaran. En canvi, pels que desitgen passar unes vacances en família, que volen gaudir dels encants de la natura, que els agrada la platja però que també frisen per fer un tomb per la muntanya Santa Susanna és el lloc ideal.

Dins d’aquest oasi, el visitant pot triar entre un catàleg divers d’allotjaments: hotels, hostals, apartaments, cases rurals o càmpings de primera categoria, de qualitat i amb vocació de servei.

Les famílies tenen un ampli repertori d’oferta d’activitats d’oci. Als que els agrada compaginar el lleure amb la descoberta de la història local disposen, a Santa Susanna, d’un gran patrimoni cultural construït entre els segles XVI i XVII aprofitant fonaments i construccions de l’època romana (torres de guaita i masies). De totes elles, la més emblemàtica, la que conserva tot l’encant i esplendor de l’època és la Masia de Can Ratés, una casa senyorial del segle XVII que compta amb una torre de guaita adossada.

Santa Susanna té molt clar que no ha de perdre els orígens, que no pot malmetre el seu paisatge, que ha de fer de la natura la seva targeta de presentació… però que ha de mirar al futur. Per això, forma part de la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents, això vol dir que és un destí turístic innovador, consolidat sobre una infraestructura tecnològica d’avantguarda, que garanteix la sostenibilitat del territori, que facilita la integració del visitant amb l’entorn i que ofereix qualitat.

No hi ha gaires indrets amb aquestes característiques. Si el que busqueu és tot això, aquest oasi de tranquil·litat, exuberància, qualitat, tradició i innovació que es diu Santa Susanna, us espera

 

Per a més informació, visita www.stasusanna.cat

Venue Details
Photos
Leave a Comment

Venue Details
Venue Map

PUBLICITAT

Anuncia't

UBICACIÓ