Descobreix Llançà

DESCOBREIX LLANÇÀ

Llançà, una vil·la de mar i muntanya amb una gran varietat d’opcions per al turisme actiu i familiar!

10 rutes de senderisme diferents i el pas de dos camins de gran recorregut – GR-11 i GR92 – us ajudaran a descobrir la bellesa, la fauna i el patrimoni del nostre entorn; un paisatge únic que forma part de dos espais naturals protegits: el Parc Natural del Cap de Creus i el Paratge Natural d’Interès Nacional de l’Albera.

Descobriu les 22 platges i cales tranquil·les que es reparteixen en el seu litoral; sentiu la frescor del mar i el benestar de la naturalesa tot passejant pel camí de ronda o accedint directament a la vostra cala preferida. A Cap de Ras hi ha una zona de bany naturista que pertany al territori de Llançà, són les platges petita i gran del Futaner. D’altra banda, a la Platja de Sant Jordi, situada a la urbanització de Sant Carles, hi està permès l’accés amb gossos durant tot l’any!

Exploreu els dos centres de Llançà: La Vila i el Port i deixeu-vos enamorar pel seu casc antic, els elements patrimonials, el Passeig Marítim, els miradors i els petits carrers. Hi trobareu una gran oferta gastronòmica amb productes de km0 i de qualitat, així com petits comerços de proximitat.

A més, la gran varietat d’activitats per a tots els públics us garantiran una estada ben activa.

Deixeu-vos seduir per aquesta experiència inoblidable i gaudiu plenament de les vostres vacances!

Venue Details
Photos
Leave a Comment

Venue Details
Venue Map

PUBLICITAT

Anuncia't

UBICACIÓ

UBICACIÓ