Descobreix Catalunya a cop de pedal

Catalunya a copt de pedal

Catalunya, una destinació que agrada als apassionats de les dues rodes

Catalunya ofereix una amplia xarxa de rutes extenses i variades. Així que agafa la teva bicicleta i prepara’t per recórrer per les nostres terres!

Ara és el moment ideal per recórrer Catalunya, el contrast de paisatges i el seu clima agradable ens permet gaudir de tota mena de propostes de turisme actiu.

Volem animar-te a agafar la bicicleta tot terreny (BTT) i descobrir els 6.400 km d’itineraris senyalitzats especialment per aquesta pràctica, gràcies als Punts d’Acolliment dels Centres BTT repartits per tot el territori. Aquests espais ofereixen informació turística i serveis complementaris relacionats amb aquesta activitat, esdevenint també un punt de partida de diferents itineraris per la rodalia. Totes les rutes d’un Centre BTT sumen un mínim de 100 quilòmetres i estan senyalitzades per tal de facilitar al màxim els recorreguts i el coneixement de la riquesa natural, paisatgística i cultural del territori.

Pots trobar la guia a la web de Catalunya.cat

Costa de Barcelona

De la costa al mirador

Ruta bicicleta pel Maresme

El Centre BTT de Santa Susanna és el punt de partida de rutes que sumen 110 quilòmetres practicables, repartits entre el mar i la muntanya, una combinació que afegeix atractiu a les pedalades, passant per diferents municipis de la comarca del Maresme.

Si tens tot un matí per pedalar, et recomanem la Ruta BTT Pels camins del Montnegre, on recórrer el vessant marítim de la serra del Montnegre, passant per diverses ermites, masies tradicionals, el llogaret d’Hortsavinyà i alguns colls de muntanya amb excel·lents vistes sobre el Maresme. En total són 27,5 quilòmetres!

Província de Lleida

Quilòmetres de diversitat

Ruta província de Lleida

Gairebé 500 quilòmetres de circuits converteixen la comarca de la Noguera en un dels àmbits més extensos pels amants de les sortides en bicicleta de muntanya.

Pots gaudir de diferents congostos, embassaments i impressionants panoràmiques pels municipis d’Àger, les Avellanes i Santa Linya, i Os de Balaguer mitjançant 19 rutes. Una d’elles és la de Les Tisores, fàcil i d’un total de 8,2 k, comença al Monestir de les Avellanes i transcorre per la Vall de les Tisores, convertint-se en un passeig suau i agradable, submergit entre la vegetació de la zona amb contrastos entre el bosc de l’obaga i de la solana.

Província de Tarragona

Muntanya i Mar

Mont-roig Miami

El Centre BTT del municipi de Mont Roig és el punt de partida d’interessants excursions de diferents nivells, com la ruta de la Mare de Déu de la Roca, un recorregut circular que va fins al mirador de l’ermita de la Mare de Déu de la Roca. Un indret amb unes vistes impressionants del Camp de Tarragona i del mar, on poder gaudir del camí entre boscos de pi i camps d’oliveres i garrofers durant els 7,5 km de recorregut.

I és que els aficionats de la BTT podran escollir entre deu rutes senyalitzades en un indret fortament marcat per la dualitat mar i muntanya: la Costa Daurada.

Província de Girona

Camins en verd i blau

Pla de l'estany

Entre totes les comarques de la demarcació de Girona, hem escollit el Pla de l’Estany com a indret per conèixer en BTT, ja que disposa de deu itineraris per recórrer-los a cop de pedal, travessant indrets plens d’encant que tenen com a principal punt de sortida la capital de comarcal, Banyoles.

El conegut llac que l’envolta n’és un dels principals atractius, si bé n’hi ha molts més per descobrir en ple contacte amb la natura, i per això t’aconsellem començar per la ruta circular de la Volta a l’estany, 25 minuts d’aire fresc entre camins en blau i verd.

Pots descobrir-ne més al seu Centre BTT, t’animes?

Per a més informació, podeu visitar www.catalunya.com o fent clic a les fotografies.
Venue Details
Leave a Comment

Venue Details
Venue Map