Calafell t’està esperant!

Racons per Catalunya Calafell

Calafell t’està esperant!

Univers de sensacions al cor de la Costa Daurada

l·lusionar-se, somniar i pensar en el futur són actes que encara estan lliures de poder fer sense límits, per aquesta raó us motivem a que vulgueu tornar a fer turisme i poseu valor a les parts més essencials de la vida.

No podem deixar perdre tot el que han treballat durant aquests anys fent de Calafell una destinació turística per a molts.

Els seus vilatans i vilatanes t’esperen per acollir-te una vegada més i oferir-te tots els seus atractius i que els gaudeixis més que mai, valorant cada detall.

Calafell és cultura, esport, mar, natura i gastronomia amb l’essència mediterrània que els caracteritza per tots els racons.

Calafell cerca constantment sorprendre al visitant per totes les particularitats que ofereix el seu clima. A més, la seva ubicació és fantàstica ja que es troba a tan sols 30 minuts de Barcelona, 20 minuts de Port Aventura World i molt a prop de la fantàstica Tarragona Romana.

Ibers i romans, àrabs i senyors feudals, tots ells formen part de la història de Calafell, viatjar 2.500 anys enrere de la mà d’un ric llegat històric.

Diferents testimonis donen forma a la ciutat, com:

Entre molts altres!

A més, Calafell és la porta oberta al Mediterrani, una destinació de mar amb cinc extensos quilòmetres de sorra daurada i aigües riques en iode.

Les seves platges compten amb el certificat de gestió ambiental UNE-EN ISO 14001:2004 i el certificat EMAS atorgat per la Unió Europea.Un rrr

Aquest municipi és converteix en una destinació ideal per a les famílies, parelles o grups d’amics que els hi agradi practicar esport favorit, tastar els exquisits secrets de la cuina calafellenca o simplement gaudir del mar i tots els seus beneficis. Per aquests motius Calafell gaudeix del segell Turisme en família atorgada per la Generalitat de Catalunya, fet que significa que disposen d’una oferta d’allotjaments i restauració adaptada a les necessitats de les famílies i d’una gran varietat de propostes d’oci i entreteniment.

No t’ho pensis més i quan puguis tornar a sortir de casa, deixa’t il·lusionar per Calafell i enamorat de la veritable essència de la costa.

Venue Details
Photos
Racons per Catalunya Calafell
Leave a Comment

Venue Details
Venue Map

PUBLICITAT

Anuncia't

UBICACIÓ

UBICACIÓ