Altafulla, al cor de la Costa Daurada

Rutes per Catalunya Altafulla

Altafulla, al cor de la Costa Daurada

Altafulla es presenta com una destinació amb personalitat pròpia dins de la Costa Daurada.

La seva vocació de vila tranquil·la és ideal per les famílies, amb serveis adaptats a les necessitats d’un turisme cada cop més exigent i informat que sap valorar els atractius culturals, paisatgístics, gastronòmics i esportius de les destinacions.

Visites guiades a la Vila Closa

La Vila Closa és l’antic nucli medieval emmurallat. La major part de les cases que s’hi poden contemplar van ser bastides durant el decurs del segle XVIII.

L’any 1998, la Generalitat de Catalunya va declarar el seu conjunt historicoartístic com a Bé Cultural d’Interès Nacional.

A més, t’espera un màgic passeig per la història d’Altafulla i els seus racons més emblemàtics, amb visita inclosa a l’Església de Sant Martí, la qual té una durada d’una hora i mitja i el preu és de 4€.

  • Entrada lliure per als menos de 12 anys.
  • L’horari d’estiu és dilluns i dijous a les 19:00h, i la visita s’ha de reservar prèviament a l’Oficina de Turisme, al telèfon 977 651 426.
  • En cas de pluja, la visita quedarà ajornada.
Visites guiades a la vil·la romana dels Munts

Al voltant de la gran ciutat romana de Tàrraco, van anar fundant-se nombroses vil·les dedicades a l’activitat agrícola i al lleure.

Una d’elles és la vil·la dels Munts, situada molt a prop de la platja d’Altafulla i construïda al segle I dC. Hi va residir Valerius Avitus Caius, gran mandatari de Tàrraco, i la seva esposa, Faustina.

En aquesta vil·la romana, la qual forma part del conjunt arqueològic de la Tàrraco romana declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l’any 2000, s’hi organitzen visites guiades teatralitzades durant l’estiu.

La vil·la està oberta durant tot l’any, a excepció dels dilluns. Podeu fer les vostres reserves al telèfon 977 251 515 o al portal web www.mnat.cat.

La platja d’Altafulla

La platja d’Altafulla és un dels atractius més importants del municipi. De gran qualitat, per la seva sorra fina i daurada, i acompanyada d’un bon clima mediterrani, ofereix als visitants la possibilitat de gaudir tot l’any del mar, la natura i els esports en família.

La nostra platja és guardonada cada any amb el distintiu de qualitat Bandera Blava. Disposa d’accés per a persones amb mobilitat reduïda i serveis de socorrisme.   

Museu Etnogràfic d’Altafulla

El Museu Etnogràfic d’Altafulla compta amb diferents elements d’identitat pròpia de la vida rural i l’economia del municipi, recuperats i restaurants pel veí d’Altafulla i artesà, Salvador Gatell, l’any 2008.

S’hi poden trobar unes 1000 peces dels dos darrers segles, amb un ampli ventall d’objectes i elements, des dels més curiosos fins als més quotidians, del món de la pagesia.

Gràcies a una xarxa de persones voluntàries, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altafulla, el museu està obert tots els caps de setmana.

Està ubicat a la Pallissa de l’Era del Senyor, al Camí de l’Ermita, 10.

Venue Details
Leave a Comment

Venue Details
Venue Map

PUBLICITAT

Anuncia't

UBICACIÓ

UBICACIÓ