Restaurant del Monestir Sant Pere de Rodes

Restaurant del Monestir Sant Pere de Rodes

El Restaurant de Sant Pere de Rodes, està situat a l’interior del Monestir de Sant Pere de Rodes, amb vistes al Port de la Selva i Vilajuïga i a tot el Cap de Creus (Alt Empordà, Girona)

La seva cuina és excel·lent, de qualitat i amb productes de proximitat km 0, una autèntica experiència culinària. S’ofereix cuina de mercat, amb plats generosos i de bona qualitat, sempre posant molta importància i, sobretot, als vins; tots ells són Denominació d’Origen Empordà. 

El restaurant del Monestir de Sant Pere de Rodes obre tots els dies i serveix dinars de 12:30 a 16h. A més, de 10h a 19h també ofereix servei de bar per a tots aquells corredors o visitants del monestir.

Pel que fa a les nits, el restaurant obre per a festes particulars prèviament encarregades, i també obre a l’estiu, durant els mesos de juliol i agost, concretament els dies que hi ha concerts. És en aquests mesos, quan es concentren la major part de concerts de música clàssica, amb el piano com a principal protagonista.

Aproximadament cada any, es realitzen aproximadament uns 15 concerts.

 

Vistes privilegiades, qualitat-preu garantida, visites guiades amb maridatges, concerts de música clàssica, productes gastronòmics de proximitat.

Què més es pot demanar?

Comarca:

Alt Empordà

Categoria:

Restauració

Situació:

Camí del Monestir, s/n, 17489 El Port de la Selva, Girona

Telèfon:

972 19 42 33

Deixa un comentari

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT