Restaurant del Monestir Sant Pere de Rodes

Restaurant del Monestir Sant Pere de Rodes

El Restaurant de Sant Pere de Rodes, està situat a l’interior del Monestir de Sant Pere de Rodes, amb vistes al Port de la Selva i Vilajuïga i a tot el Cap de Creus (Alt Empordà, Girona)

La seva cuina és excel·lent, de qualitat i amb productes de proximitat km 0, una autèntica experiència culinària. S’ofereix cuina de mercat, amb plats generosos i de bona qualitat, sempre posant molta importància i, sobretot, als vins; tots ells són Denominació d’Origen Empordà. 

El restaurant del Monestir de Sant Pere de Rodes obre tots els dies i serveix dinars de 12:30 a 16h. A més, de 10h a 19h també ofereix servei de bar per a tots aquells corredors o visitants del monestir.

Pel que fa a les nits, el restaurant obre per a festes particulars prèviament encarregades, i també obre a l’estiu, durant els mesos de juliol i agost, concretament els dies que hi ha concerts. És en aquests mesos, quan es concentren la major part de concerts de música clàssica, amb el piano com a principal protagonista.

Aproximadament cada any, es realitzen aproximadament uns 15 concerts.

 

Vistes privilegiades, qualitat-preu garantida, visites guiades amb maridatges, concerts de música clàssica, productes gastronòmics de proximitat.

Què més es pot demanar?

Comarca:

Alt Empordà

Categoria:

Restauració

Situació:

Camí del Monestir, s/n, 17489 El Port de la Selva, Girona

Telèfon:

972 19 42 33

Leave a Comment