Restaurant Rialb

Restaurant Rialb

El Restaurant Rialb es troba en un petit indret de la Baronia de Rialb, al poble de Gualter, en l’únic restaurant dels seus 17 km de paratge pasaigístic i natural, a la comarca de La Noguera.

La seva gastronomia es basa principalment en els productes de proximitat, com el cabrit i el formatge de Tórrec, embotits de la Baronia de Rialb, la tòfona o els caragols de Ponts, entre d’altres. S’ elabora una variada cuina amb arrels tradicionals i que s’identifica molt amb el territori, però mai sense deixar d’innovar i buscar l’autosuperació per trobar noves receptes de la terra.

El restaurant es tracta d’una concessió de la Baronia de Rialb i forma un gran complement turístic de tota la zona i del municipi.

Format per una sala acollidora i una terrassa de pedra ben tranquil·la, es converteix en el lloc ideal per passar-hi una vetllada en bona companyia.

Enmig de paisatges i turons, la zona ofereix tot un conjunt de cases rurals i un turisme familiar i proper per fer-hi ruta, en la qual el restaurant hi suma una aportació important per acabar d’arrodonir l’atractiu turístic de la zona.

El restaurant Rialb t’espera, no deixis escapar l’oportunitat de gaudir de la bona gastronomia.

Horari

  • Dinars: de 13:00 a 15:00 hores (excepte dilluns i dimarts)
  • Sopars: divendres i dissabte de 21:00 a 23:00 hores

Comarca:

La Noguera

Categoria:

Restauració

Situació:

C/ Camí del Pont, 25747
Gualter, Lérida

Telèfon:

973 46 20 38

Leave a Comment