Restaurant Ferran Cerro

Restaurant Ferran Cerro

A Reus des del 1988, el Restaurant Ferran Cerro obre cada dia amb el mateix objectiu: compartir amb tots els seus clients la bona cuina, aquella que s’atreveix a provar noves elaboracions amb una combinació exquisida de gustos i textures.

Sabors de mar i muntanya donen forma a una gastronomia singular que caracteritza els plats i receptes de Ferran Cerro, el qual ha treballat en les millors cuines del país.

La personalitat emprenedora i l’actitud inquieta del seu xef, ha fet que avui en dia el restaurant sigui tot un referent, on s’ofereix una gran varietat d’elaboracions de la seva cuina d’autor utilitzant productes frescos i de proximitat.

Des d’un mirada fresca i global, Ferran Cerro aporta autenticitat en les seves especialitats en carns, peixos, arrossos i que denoten la seva àmplia experiència en el món gastronòmic. La seva cuina, ciudada fins l’últim detall, ofereix creativitat culinària en tots els sentits i se serveix en un local càlid, rústic i acollidor on el benestar és el principal protagonista.

Acompanya la teva estada gastronòmica amb un bon vi; al restaurant Ferran Cerro també el trobaràs.

 

Una gran varietat de vins vesteixen la bodega del restaurant i els seus trets que els identifiquen són ideals per acompanyar els vostres plats. Es tracten de vins únics, delicats, de gran qualitat, ecològics i saludables que fan el complement perfecte a una cuina inspirada amb els sabors d’arreu del món.

I la cirereta del pastís la formen, com no podia de ser d’una altra manera, els seus postres. Les creacions pròpies més dolces t’esperen per acabar una experiència gastronòmica única, a la capital del Baix Camp, entre el mar i de la muntanya.

Comarca:

Baix Camp

Categoria:

Restauració

Situació:

Carrer Sant Joan 22, 43201, Reus

Telèfon:

977 94 51 42

Leave a Comment