Restaurant el Rastell

Restaurant el Rastell

El Rastell és un restaurat situat a la Seu d’Urgell amb la característica de voler potenciar els productes de l’Alt Urgell i una cuina que fusiona tradició i modernitat.

Un restaurant petit molt acollidor, d’un màxim de 25 comensals, que compta amb una àmplia terrassa que es pot gaudir quan fa bon temps.

Al capdavant del restaurant estan els germans Porta Alsina, l’Adrià com a copropietari i cuiner i l’Agustí com a copropietari. L’Adrià és un jove de 23 anys que va marxar a Barcelona a formar-se als 17 anys.

Té un gran domini de la cuina tradicional i de fusió. La seva experiència prové de diferents cuines de prestigi de Barcelona i del bagatge obtingut durant la seva joventut al restaurant l’Oreneta d’Arsèguel, regentat durant molts anys per la seva família.

L’objectiu principal del Restaurant El Rastell és mantenir el producte fresc, no manipular-lo en excés i aconseguir que conservi les seves característiques organolèptiques al màxim.

Això potencia el seu gust i fa que els plats que ofereixen als clients siguin més bons i més saborosos.

L’altre punt clau de la seva filosofia és donar a conèixer i revalorar el producte del Pirineu i de l’Alt Urgell i el producte d’elaboració pròpia, ja que també són propietaris de la Xarcuteria Pagès, de la Seu d’Urgell, on elaboren tots els seus embotits.

Acceptats pel col·lectiu Slow Food de Catalunya,  una associació eco-gastronòmica sense ànim de lucre basada en els aliments bons, nets i justos, on els restaurants que s’hi adhereixen es comprometen a treballar amb la pagesia propera i a oferir la màxima qualitat als seus clients.

El Rastell ofereix un menú migdia entre setmana i a les nits i el cap de setmana ofereix servei de carta. També tenen un calendari d’activitats on organitzen sopars temàtics i sopars de tast de productes.

També ofereixen un servei de menú personalitzat per a grups, que cada cop està més sol·licitat, on l’Adrià crea un menú específic adaptant-se al que busca el grup sense allunyar-se de la seva filosofia.

Comarca:

Alt Urgell

Categoria:

Restauració

Situació:

Pl. Jacint Verdaguer, 2 local 2
25700 La Seu d’Urgell

Telèfon:

873 451 303

Leave a Comment