Restaurant Comas

Restaurant Comas

El bar restaurant Comas es troba a Sant Feliu Sasserra i ofereix plats típics de la cuina catalana en un entorn familiar molt acollidor.

L’interior del restaurant, agradable i bonic, acull a tots aquells visitants i habitants del poble amb ganes de gaudir de la millor cuina a un preu mòdic.

Al restaurant podreu gaudir dels productes autèntics que ofereix la comarca i de magnífiques postres casolanes. A més, de dilluns a diumenge sempre hi trobareu un menú disponible, ja sigui el menú del dia o el menú del cap de setmana.

Entre les especialitats de la casa destaquen els guisats: la cua de bou, el melós de vedella a baixa temperatura, els callos, el caneló de pollastre amb beixamel de ceps i el rostit concentrat de pollastre.

 

També ofereixen un ampli ventall de plats creatius, com el pop a la brasa amb parmentier i crema de sobrassada i altres plats de temporada.

Tot i així al Restaurant Comas hi trovareu de tot. Des d’arrossos fins a postres elaboradíssims per llepar-se’n els dits! Només cal que t’hi atansis i demanis el que et faci més goig.

Amb un tracte familiar i hospitalari, tot el servei t’atendrà des del moment que obris la porta i la tradicionalitat i la calidesa de l’ambient farà que et sentis com a casa.

Comarca:

Bages

Categoria:

Restauració

Situació:

Plaça Major, 11, 08274 Sant Feliu Sasserra, Barcelona

Telèfon:

673 95 67 77

Leave a Comment