Restaurant Albert Guzmán

Restaurant Albert Guzmán

El Restaurant Albert Guzmán, està situat en un entorn immillorable, Sant Carles de la Ràpita. Una població on s’hi amaguen els millors secrets culinaris, un territori que proveeix els millors productes per a la cuina, l’arròs, el vi, l’oli, peix, marisc, fruita, verdures… tot un plaer per a un bon xef.

La cuina d’Albert Guzmán és peculiar on aprofita al màxim la tradició marinera de Sant Carles de la Ràpita. Es defineix com la cuina de sempre integrada amb les receptes de tot el món, i tant és així, que el xef ho defineix com una proposta gastronòmica fresca amb producte del territori, marisc, arrossos, tonyina amb fumats, tatakis, curris, verdures… i fins i tot carn.

Per acompanyar els plats d’aquesta cuina tan elaborada, podem trobar la carta de vins on hi predomina un celler natural de les Terres de l’Ebre, ja que el producte de proximitat preval davant de tot. El restaurant  aposta per cellers de confiança que treballen la terra amb cura i afecte, i que vetllen per tenir un producte de qualitat.

Els que els han visitat i els que han repetit, tenen clar que els primers plats deixen un sabor al paladar espectacular però aconsellen deixar lloc pels postres, perquè t’encantaran!

 

El local presenta una lluminositat mediterrània i un toc subtil de modernitat que evoquen a comoditat i treballa diàriament per oferir una atenció excel·lent.

Tota una experiència gastronòmica menjar al restaurant Albert Guzmán

Comarca:

Montsià

Categoria:

Restauració

Situació:

Carrer Sant Isidre, 255, 43540 Sant Carles de la Ràpita

Telèfon:

661 102 672

Leave a Comment