Museu Marítim de Barcelona

Museu Marítim de Barcelona

El Museu Marítim de Barcelona és un espai per a la interpretació i difusió de la cultura marítima catalana de forma innovadora, participativa i pròxima a la societat i al territori, mitjançant la recerca, conservació i salvaguarda del patrimoni.

Vol ser una institució de referència de la cultura marítima mediterrània, oberta i accessible a tota la societat, i cooperativa amb les persones i les organitzacions.

El Museu té la voluntat d’excel·lir en la gestió patrimonial, la creació de coneixement i l’educació, amb la missió d’actuar com a impulsor del progrés social i territorial del seu entorn, des de l’òptica de la relació de Catalunya i la seva gent amb la mar, que és el que singularitza el Museu Marítim de Barcelona respecte d’altres museus de temàtica marítima.

Activitats

El museu organitza diferents activitats per a tot tipus de públic durant l’any, a més de cursos, jornades i exposicions. Aquestes activitats es centren en el món marítim i poden cursar-les tant famílies com centres educatius. El museu a més, disposa d’un planetari que mostra secrets del món mariner.

Serveis i Accessibilitat

El Museu disposa de botiga, cafeteria, restaurant i guixetes, a la zona del vestíbul. L’edifici és accessible en cadira de rodes i disposa d’ascensor per accedir a l’espai Mirador.

L’MMB fa molts anys que treballa per ser una institució oberta a totes les persones, tant des del punt de vista de les barreres físiques com de l’accés a les seves col·leccions i exposicions temporals. Disposen de tres cadires de rodes que posem a disposició dels visitants que ho demanin.

Endinsa’t al món mariner català!

Comarca:

Barcelonès

Categoria:

Lleure i oci

Situació:

Avinguda de les Drassanes, s/n 08001 Barcelona

Telèfon:

933 429 920

Leave a Comment