Museu Marítim de Barcelona

Museu Marítim de Barcelona

El Museu Marítim de Barcelona és un espai per a la interpretació i difusió de la cultura marítima catalana de forma innovadora, participativa i pròxima a la societat i al territori, mitjançant la recerca, conservació i salvaguarda del patrimoni.

Vol ser una institució de referència de la cultura marítima mediterrània, oberta i accessible a tota la societat, i cooperativa amb les persones i les organitzacions.

El Museu té la voluntat d’excel·lir en la gestió patrimonial, la creació de coneixement i l’educació, amb la missió d’actuar com a impulsor del progrés social i territorial del seu entorn, des de l’òptica de la relació de Catalunya i la seva gent amb la mar, que és el que singularitza el Museu Marítim de Barcelona respecte d’altres museus de temàtica marítima.

Activitats

El museu organitza diferents activitats per a tot tipus de públic durant l’any, a més de cursos, jornades i exposicions. Aquestes activitats es centren en el món marítim i poden cursar-les tant famílies com centres educatius. El museu a més, disposa d’un planetari que mostra secrets del món mariner.

Serveis i Accessibilitat

El Museu disposa de botiga, cafeteria, restaurant i guixetes, a la zona del vestíbul. L’edifici és accessible en cadira de rodes i disposa d’ascensor per accedir a l’espai Mirador.

L’MMB fa molts anys que treballa per ser una institució oberta a totes les persones, tant des del punt de vista de les barreres físiques com de l’accés a les seves col·leccions i exposicions temporals. Disposen de tres cadires de rodes que posem a disposició dels visitants que ho demanin.

Endinsa’t al món mariner català!

Comarca:

Barcelonès

Categoria:

Lleure i oci

Situació:

Avinguda de les Drassanes, s/n 08001 Barcelona

Telèfon:

933 429 920

Deixa un comentari

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT