Museu del Ferrocarril de Catalunya

Museu del Ferrocarril de Catalunya

Vine a gaudir del món dels viatges en tren al Museu del Ferrocarril de Catalunya a Vilanova i la Geltrú, a vora del mar.

En les seves històriques edificacions i diferents espais podreu viure experiències úniques en família i descobrir una valuosa col·lecció de 25 locomotores de vapor i d’altres vehicles i elements històrics.

Benvinguts a La Casa dels Trens!

El Museu

El desenvolupament dels ferrocarrils espanyols és una història intrigant. Sabies, per exemple, que el primer ferrocarril espanyol va començar a rodar a l’illa de Cuba?

Al museu trobaràs aquesta i altres curiositats sobre la història del ferrocarril a Espanya.

  • Col·leccions: vine a gaudir de les col·leccions del museu, elements i objectes intrigants per conèixer millor tot aquest món ferroviari.
  • Arxiu històric: Si necessites trobar informació sobre ferrocarrils, ara ho tens molt fàcil. Podràs accedir a l’Arxiu Històric del Museu, on tindràs a l’abast des de la biblioteca amb llibres únics fins els millors vídeos de la història del teu tren preferit.
  • Centre de documentació: Un viatge únic per la història del ferrocarril a través de més de 000 fotografies, 400 vídeos i 5.000 registres bibliogràfics. Es preserva la memòria i els projectes de les antigues companyies de ferrocarrils per conèixer la història de la xarxa ferroviària catalana.
  • Activitats i educació: el museu acull diverses activitats i visites per a grups escolars, amb espais reservats als més petits, famílies i amics. Vine a aprendre d’una manera divertida tot el que el museu té per oferir!

Tota la informació la trobaràs a la web museudelferrocarril.org

Comarca:

Garraf

Categoria:

Lleure i Oci

Situació:

Pl. Eduard Maristany, s/n, 08800
Vilanova i la Geltrú

Contacte:

938 158 491

Deixa un comentari

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT