Museu del Ferrocarril de Catalunya

Museu del Ferrocarril de Catalunya

Vine a gaudir del món dels viatges en tren al Museu del Ferrocarril de Catalunya a Vilanova i la Geltrú, a vora del mar.

En les seves històriques edificacions i diferents espais podreu viure experiències úniques en família i descobrir una valuosa col·lecció de 25 locomotores de vapor i d’altres vehicles i elements històrics.

Benvinguts a La Casa dels Trens!

El Museu

El desenvolupament dels ferrocarrils espanyols és una història intrigant. Sabies, per exemple, que el primer ferrocarril espanyol va començar a rodar a l’illa de Cuba?

Al museu trobaràs aquesta i altres curiositats sobre la història del ferrocarril a Espanya.

  • Col·leccions: vine a gaudir de les col·leccions del museu, elements i objectes intrigants per conèixer millor tot aquest món ferroviari.
  • Arxiu històric: Si necessites trobar informació sobre ferrocarrils, ara ho tens molt fàcil. Podràs accedir a l’Arxiu Històric del Museu, on tindràs a l’abast des de la biblioteca amb llibres únics fins els millors vídeos de la història del teu tren preferit.
  • Centre de documentació: Un viatge únic per la història del ferrocarril a través de més de 000 fotografies, 400 vídeos i 5.000 registres bibliogràfics. Es preserva la memòria i els projectes de les antigues companyies de ferrocarrils per conèixer la història de la xarxa ferroviària catalana.
  • Activitats i educació: el museu acull diverses activitats i visites per a grups escolars, amb espais reservats als més petits, famílies i amics. Vine a aprendre d’una manera divertida tot el que el museu té per oferir!

Tota la informació la trobaràs a la web museudelferrocarril.org

Comarca:

Garraf

Categoria:

Lleure i Oci

Situació:

Pl. Eduard Maristany, s/n, 08800
Vilanova i la Geltrú

Contacte:

938 158 491

Leave a Comment