Museu de la Pesca

Museu de la Pesca 

Ubicat al bell mig del port de Palamós al costat de la llotja, el Museu de la Pesca destina 1.200 m² de la seva exposició permanent a presentar de manera monogràfica el passat, el present i el futur de la pesca i dels pescadors, una temàtica que l’han fet únic a Catalunya i a tota la Mediterrània.

La pesca a casa nostra és un món viu i actiu, que mereix ser conegut, comprès i valorat.

Objectius

La finalitat del museu és la d’oferir una perspectiva àmplia de la pesca, dels pescadors, del peix i de la seva cuina amb diferents discursos i utilitzant tota classe de recursos interpretatius, per fer viure una experiència única i diferent entorn de la cultura marinera.

Les Barques del Peix

Com una extensió surant del Museu de la Pesca, a les barques, es posa en relleu la figura del pescador per fer visible, comprendre i reivindicar la importància del seu treball.

Espai del peix

Al costat del Museu, l’Espai del Peix és l’equipament de referència pels visitants que cerquen conèixer el producte pesquer de la mar de Palamós.

Hi trobaràs showcookings de cuina marinera en directe amb espècies desembarcades al port Palamós, on els mateixos pescadors ofereixen demostracions i degustacions de cuina tradicional.

El Museu de la Pesca és una institució compromesa i que participa amb el sector pesquer per assolir la sostenibilitat necessària, l’harmonia amb el medi, l’eficiència del sector, la millora de la comercialització i la valorització del producte local.

Des de Palamós us proposen una experiència única, autèntica i de qualitat que us permetrà viure el món de la pesca en clau de present.

Descobreix totes les propostes que s’anuncien a l’agenda de la web del Museu.

Comarca:

Baix Empordà

Categoria:

Lleure i Oci

Situació:

Moll Pesquer, s/n. 17230 Palamós

Contacte:

972 600 424

Leave a Comment