Museu de la Moto Bassella

Museu de la Moto Bassella

El Museu Moto Bassella és un dels millors de tota Europa. A mig camí d’Andorra, a la comarca de l’Alt Urgell, el Museu obre les portes a tot aquell apassionat del motor i de les dos rodes.

Amb una exposició permanent i una altra de temporal, el museu cada any acull visitants nacionals i internacionals. Un viatge al llarg del segle XX, des dels inicis de la motocicleta fins l’actualitat, és el recorregut que fa el museu per explicar-nos no només l’evolució de la motocicleta, sinó com aquesta ha anat sempre lligada als canvis socials, econòmics i tecnològics de la societat.

El Museu també compta amb el taller original de Mario Soler, va ser transportat peça a peça des de Bassella perquè els visitants puguin conèixer de primera mà com treballava.

Actualment, la Fundació privada Museu Moto Mario Soler és l’encarregada de gestionar el museu i la seva col·lecció de més de 190 motocicletes. La Fundació és una entitat sense ànim de lucre i propietat de la família Soler, que vol promoure i difondre els valors lligats a la motocicleta i la seva història, tot fomentant el seu ús responsable i cívic.

L’ exposició permanent 100 anys d’història de la moto conté els primers models del segle XX, tota una col·lecció de models de competició i acompanya aquestes motos amb un repàs per la història de la motocicleta.

 

A banda de les col·leccions, el museu també dona l’oportunitat als visitants de fer tallers, esdeveniments privats, activitats familiars… adaptant-se així a les necessitats del visitant i a les seves demandes.

No et perdis l’oportunitat de visitar el Museu Moto Bassella, tant si ets un aficionat del motor com si no ho ets el museu t’encantarà!

Comarca:

Alt Urgell

Categoria:

Lleure i oci

Situació:

Carretera C-14 km. 134 25289 Bassella, Lleida

Telèfon:

973 462 731

Deixa un comentari

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT