Museu de la Moto Bassella

Museu de la Moto Bassella

El Museu Moto Bassella és un dels millors de tota Europa. A mig camí d’Andorra, a la comarca de l’Alt Urgell, el Museu obre les portes a tot aquell apassionat del motor i de les dos rodes.

Amb una exposició permanent i una altra de temporal, el museu cada any acull visitants nacionals i internacionals. Un viatge al llarg del segle XX, des dels inicis de la motocicleta fins l’actualitat, és el recorregut que fa el museu per explicar-nos no només l’evolució de la motocicleta, sinó com aquesta ha anat sempre lligada als canvis socials, econòmics i tecnològics de la societat.

El Museu també compta amb el taller original de Mario Soler, va ser transportat peça a peça des de Bassella perquè els visitants puguin conèixer de primera mà com treballava.

Actualment, la Fundació privada Museu Moto Mario Soler és l’encarregada de gestionar el museu i la seva col·lecció de més de 190 motocicletes. La Fundació és una entitat sense ànim de lucre i propietat de la família Soler, que vol promoure i difondre els valors lligats a la motocicleta i la seva història, tot fomentant el seu ús responsable i cívic.

L’ exposició permanent 100 anys d’història de la moto conté els primers models del segle XX, tota una col·lecció de models de competició i acompanya aquestes motos amb un repàs per la història de la motocicleta.

 

A banda de les col·leccions, el museu també dona l’oportunitat als visitants de fer tallers, esdeveniments privats, activitats familiars… adaptant-se així a les necessitats del visitant i a les seves demandes.

No et perdis l’oportunitat de visitar el Museu Moto Bassella, tant si ets un aficionat del motor com si no ho ets el museu t’encantarà!

Comarca:

Alt Urgell

Categoria:

Lleure i oci

Situació:

Carretera C-14 km. 134 25289 Bassella, Lleida

Telèfon:

973 462 731

Leave a Comment